dilluns, 20 de setembre del 2010

Pastís de mató i 25 anys a sobre



Avui afegeixo un any més al meu darrere, i vist així sembla que no tingui importància però es que aquests 25 anys m'han marcat més que cap altre. Assumiré la maduressa com podré tot fent un bocinet d'aquest pastís.

Ingredients:

--> Per la base:
- 75 gr de galetes
- 75 gr de mantega fossa
- 50 gr d'ametlla en pols

Trinxem les galetes i les barregem amb la resta d'ingredients. Ho possem a la base del motlle i ho reservem a la nevera.

- 250 gr de mató
- 250 gr de formatge cremós
- 200 ml de nata líquida
- 200 gr de sucre
- ratlladura d'una llimona
- 3 ous
- 1 cullerada de maizena dissolta en una cullerada d'aigua
- 200 gr de gerds o mores

Barregem tots els ingredients excepte les mores. Incorporem la massa dins el motlle i l'enfornem a 150º durant uns 50 min.

Deixem refredar, ho reservem a la nevera i després hi possem els gerds al mig per decorar i acompanyar el pastís.

Fàcil i dels bons.

El pròxim pastís prometo que no tindrà gens de formatge! Bon profit






6 comentaris:

  1. Moltes felicitats!!! una bona manera de fer anys!!! el pastís:una delicia! també me'n menjaria un trosset!
    Acaba de passar un bon dia!

    ResponElimina
  2. Per molts anys!!! Els aniversaris s'han de celebrar amb un pastís ben vistós, igual que el que has fet tu ;)
    I quina casualitat, acabo de posar un pastís de mató al blog molt semblant al teu, je je je...

    ResponElimina
  3. MOLTES FELICITATS!!!,si tú ets madura als 25 imagina't les que tenim la quarentena!...Has fet un pastís amb una presentació fabulosa, tinc pendent fer-lo!.Una abraçada sincera i que els 25 et siguin profitosos!!

    ResponElimina
  4. Moltes gràcies a totes :). Només dir-vos que el pastís era molt bo, amb molt gust de llimona però és contundent! jeje

    Fins aviat i a seguir aprenent de vosaltres

    ResponElimina
  5. oooooh!!! Quina pinta!!!!!! Que sàpigues que estic plorant d'emoció i tot :__)

    Els 25 et senten de conya!!! ^^
    T'estàs tornant una pedazu de cuinera! Aviat esperem les receptes de pa eh!

    Ja et diré quines fico en pràctica tot i que darrerament no faig gran cosa.

    petons!!

    ResponElimina