dimecres, 16 de febrer del 2011
Aperitiu de carxofes farcides
Aquestes carxofes poden servir perfectament com un aperitiu o entrant. És una recepta senzilla de fer però amb un resultat excel·lent.
Ingredients: (per 2 persones)
- 4 carxofes
- 4 làmines de cansalada viada
- 75 gr de formatge blau
Primer de tot netegem les carxofes i les posem a bullir dins una olla. Un cop estiguin cuites les treiem del foc, les refresquem i les reservem.
Ara fem un forat a la part central de la carxofa amb l'ajuda d'una cullera petita.
Tallem el formatge blau i el netegem de la seva crosta. Pel contrari podem fer servir qualsevol formatge com el Gorgonzolla o el Roquefort que pot quedar prou bé.
Emboliquem el voltant de la carxofa amb una làmina de cansalada viada i punxem les puntes amb l'ajuda d'un pals de broquetes.
Enfornem a 200º durant uns 15-20 min. Un cop fetes els hi treiem els pals i servim.
Bon profit!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
excelentes alcauciles (alcachofas). Nunca las cociné porque me parecen medio complicadas, ya me gustaría tener platos presentados así de bonitos como el tuyo... ¡necesito un paso a paso de cómo pelar el alcaucil! :)
ResponEliminammm... quin farcit més bó! Amb el formatge blau, deliciós!! I ademès el bacó per sobre va superbé amb el formatge, quines ganes de tastar-lo!! :)
ResponEliminaUn petó!
M'encanten les carxofes... jo només hi canvio el formatge blau per un més suau i fantàstic!
ResponEliminaPetonets
Sandra
M'encanta la proposta, ha de quedar boníssima! Precisament diumenge vaig fer-ne un de semblant, però vaig posar un ou de guatlla a dins de cada carxofa, enlloc del formatge... el proper cop ho porvaré així ;)
ResponEliminaHola,
ResponEliminaun aperitiu fantàstic!! me l'apunto!
Petons
Aixó te que estar pero que molt bó.
ResponEliminaBesets
A més d'una delícia per al paladar, ho és per a la vista, quina guapada!
ResponEliminaUns aperitius de carxofa deliciosos
ResponEliminaPetons
Sens dubte un aperitiu de luxe noia!!! T'ha quedat genial, m'encanta!
ResponEliminaPetonets guapa
Jo tinc problema amb aquests aperitius. Se suposa que l'aperitiu és per picar, per obrir boca... Però és que jo no només en podria menjar un!! Quina pintssa... Ostres, és que sóc súper fan de les carxofes! Haha! Me l'apunto sens dubte!
ResponEliminaPetonets!
Una recepta senzilla de preparar i irresistible en els seus sabors.
ResponEliminaBravo pour cette recette très originale. Ces fonds d'artichaut sont délicieux.
ResponEliminaBon week-end et à bientôt.
Que original, las alcachofas me gustan de todas las formas pero ahí no me las habia imaginado, por supuesto que las pruebo,
ResponEliminaUn besin desde Alicante, y ya tienes una nueva seguidora.