Aquesta és una de les moltes receptes que la Simone Ortega ens va deixar a "1080 recetas de cocina". Jo ja fa temps que preparo els cigrons d'aquesta manera, i a casa agraden molt.
Ingredients (per dos persones):
- 300 gr de cigrons cuits
- 5 tomàquets madurs
- 1 botifarra
- sal, sucre i pebre vermell
Primer pelem i netegem els tomàquets, en treiem el peduncle i els tallem a quarts.
Els posem a sofregir amb un polsim de sal i de sucre i deixem que vagi fent a foc baix. Reservem.
Ara coem la botifarra, i a mig coure la tallem a rodanxes. Incorporem els cigrons i saltegem una estona.
Afegim el sofregit de tomàquet que teniem fet, i ho deixem coure tot anar saltejant.
Servim i afegim una mica de pebre vermell pel damunt dels cigrons, sense por però tampoc passant-nos de generosos.
Si sou cigronaires, tindreu l'èxit assegurat!
Bon profit!
Doncs jo avui he dinat cigrons amb tomàquet y salsitxes.
ResponEliminaEns hem posat d'acord.
Slut!
Amb la botifarra i el sofregit, han de quedar uns cigrons ben gustosos.
ResponEliminaJo a casa els faig sense salsitxa, només amb tomàquet i sempre queden bons!! Però aquest han de ser boníssims!!!!
ResponEliminaPetonets!
Sandra
Uns cigrons ben senzills i el toc de la botifarra els fa més catalans i tb han d'estar molt bons! Molt bona proposta :)
ResponEliminaEls cigrons no són el meu menjar preferit... Però aquests han de ser deliciosos! Hauré de provar-los perquè són ben senzillets i segur que molt saborosos!
ResponEliminaUn petonet!
que rico, es como un guisito de garbanzos. me gusta.
ResponEliminay también me gusta que te guste Mafalda. Es muy loco ver como se internacionalizó la pequeña. Adorable y hermosa Mafalfa. :)
Uis! quina recepta més fàcil, no? i té que estar boníssima. La Simone esta era una visionària, tinc el llibre i la veritat que no el mire massa, així que moltes gràcies per apropar-nos-la!
ResponEliminaUna recepta fàcil i bona! No es pot demanar més!! Un petó, Paula
ResponEliminaBons i saludables, no els cal res més! A reveure
ResponEliminaJo els faig però sense tomàquet, la propera provaré tal com tu dius.
ResponEliminaPetons
El primer llibre de cuina que em vaig comprar fa anys quan no sabia cuinar res , va ser el de la Simone... és un bàsic, amb grants receptes com aquesta aquesta que ens deixes...quins cigrons! estan de vici!!
ResponElimina1 ptonàs!!