dilluns, 21 de febrer del 2011
Focàccia de tomàquet i formatge de cabra
L'altre dia mentre rumiava un nou tipus de focàccia se'm va ocórrer traslladar un ingredient a la pròpia massa, de manera que ens queda una focàccia de tomàquet suau i gustosa però amb un gratinat de formatge de cabra que fa plorar a qualsevol.
Si sou fanàtics de les focàccies proveu-la, no us decepcionarà.
Ingredients:
- una cullerada d'oli
- 120 ml d'aigua
- 1/2 culleradeta de sal
- 240 gr de farina
- 1 culleradeta de llevat sec
- 1 cullerada d'orenga
- 8 tomàquets secs en conserva
- formatge de cabra
Primer posem tots els ingredients dins la panificadora seguint l'ordre establert, excepte el formatge de cabra.
Un cop hagi acabat el programa, la treiem fora i li donem la forma desitjada. Hi marquem uns solcs, hi tirem un raig d'oli i col·loquem els talls de formatge de cabra al damunt, sobretot que siguin talls gruixuts perquè sinó se'ns cremaria el formatge.
Espolsem una mica d'orenga i l'enfornem a 250º durant uns 15 min aproximadament.
Bon profit!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
El formatge de cabra u el tomàquet fan una combinació deliciosa! Segur que estava boníssim aquest pa, no li deuria faltar posar-li res més
ResponEliminaUn petó
Ha d'estar sensacional!! Enhorabona!!
ResponEliminaMolt encertat! jo ho faig amb el pa, però amb la focaccia ha de quedar boníssim!
ResponEliminaEm sembla genial!!! ha d'estar de vici!! Quina idea tant fantàstica!!
ResponEliminaPetonetss guapa
Me encanta esta combinación y además tengo muchas ganas de hacer una focaccia así que voy a probar con tu receta. Besos
ResponEliminaLa idea de posar-hi el tomàquet a la massa, em sembla fantàstica. Li dóna un color preciós i segur que el toc que li dóna a la massa juntament amb el formatge, és deliciós!!
ResponEliminaMolts petonets!! :)
Ha de quedar boníssima i gustosa, ja m'imagino l'oloreta que deu fer la cuina mentre es cou al forn...
ResponEliminaLa provare de fer, te un especte genial i el gust deu ser al.lucinant!
ResponEliminaPetons
Anan
uy! qué rica focaccia! y con quesito de cabra!
ResponEliminaQue bona que ha de ser! La vull provar!
ResponEliminaMes que una focaccia es casi un entrepà, es veu deliciosa
ResponEliminaPetons
Mmmm quina bona pinta!!
ResponElimina