dilluns, 21 de febrer de 2011

Focàccia de tomàquet i formatge de cabra



L'altre dia mentre rumiava un nou tipus de focàccia se'm va ocórrer traslladar un ingredient a la pròpia massa, de manera que ens queda una focàccia de tomàquet suau i gustosa però amb un gratinat de formatge de cabra que fa plorar a qualsevol.
Si sou fanàtics de les focàccies proveu-la, no us decepcionarà.

Ingredients:
- una cullerada d'oli
- 120 ml d'aigua
- 1/2 culleradeta de sal
- 240 gr de farina
- 1 culleradeta de llevat sec
- 1 cullerada d'orenga
- 8 tomàquets secs en conserva
- formatge de cabra

Primer posem tots els ingredients dins la panificadora seguint l'ordre establert, excepte el formatge de cabra.

Un cop hagi acabat el programa, la treiem fora i li donem la forma desitjada. Hi marquem uns solcs, hi tirem un raig d'oli i col·loquem els talls de formatge de cabra al damunt, sobretot que siguin talls gruixuts perquè sinó se'ns cremaria el formatge.

Espolsem una mica d'orenga i l'enfornem a 250º durant uns 15 min aproximadament.



Bon profit!

12 comentaris:

  1. El formatge de cabra u el tomàquet fan una combinació deliciosa! Segur que estava boníssim aquest pa, no li deuria faltar posar-li res més

    Un petó

    ResponElimina
  2. Molt encertat! jo ho faig amb el pa, però amb la focaccia ha de quedar boníssim!

    ResponElimina
  3. Em sembla genial!!! ha d'estar de vici!! Quina idea tant fantàstica!!
    Petonetss guapa

    ResponElimina
  4. Me encanta esta combinación y además tengo muchas ganas de hacer una focaccia así que voy a probar con tu receta. Besos

    ResponElimina
  5. La idea de posar-hi el tomàquet a la massa, em sembla fantàstica. Li dóna un color preciós i segur que el toc que li dóna a la massa juntament amb el formatge, és deliciós!!

    Molts petonets!! :)

    ResponElimina
  6. Ha de quedar boníssima i gustosa, ja m'imagino l'oloreta que deu fer la cuina mentre es cou al forn...

    ResponElimina
  7. La provare de fer, te un especte genial i el gust deu ser al.lucinant!
    Petons
    Anan

    ResponElimina
  8. uy! qué rica focaccia! y con quesito de cabra!

    ResponElimina
  9. Que bona que ha de ser! La vull provar!

    ResponElimina
  10. Mes que una focaccia es casi un entrepà, es veu deliciosa
    Petons

    ResponElimina