Ingredients: (per 12 unitats)
- 125 ml de llet
- 150 gr de farina
- 100 gr d'ametlla mòlta
- 125 gr de sucre
- 3 ous
- 50 ml d'oli
- 1 sobre de llevadura
- 150 gr de nabius
- 1 cullerada d'essència de vainilla
Per fer els mini bundt cakes cal que barregem tots els ingredients i els col·loquem dins els nostres motlles de silicona. (En el cas que en volguem fer un de gran també pot sortir igual de bo, això si l'haurem de tenir com a mínim uns 50 min al forn).
Enfornem a 190º durant uns 25 min aproximadament, fins que al punxar amb un punxó aquest sorti net.
Ingredients: (per la crema de formatge)
- 100 ml de nata per muntar
- 50 gr de sucre
- 75 gr de formatge cremós
- canyella en pols
Muntem la crema de formatge tot barrejant la nata, el formatge i el sucre.
Un cop es refredin els bundt cakes, amb l'ajuda d'una màniga pastissera incorporem una mica de la nostra crema de formatge al mig del pastisset, i per acabar espolsem un pessic de canyella en pols.
Bon profit!
Ostres, quina bona pinta!!!!!!
ResponEliminaMe'n enduc alguns per berenar, t'han quedat genials!
Petonets
Sandra
Que bons que han de ser! De moment, m'haig de conformar amb mirar-me'ls...
ResponEliminabuenísimo para un desayuno en un frío invierno :)
ResponEliminaAmb el gsutet àcid dels nabius han de quedar deliciosos... ara mateix n'agafaria un parell per esmorzar ;)
ResponEliminaQue bons Ummmm, ara me’n menjaria un parell per esmorzar
ResponEliminaPetons
Wow! Un bocado de esta delicia me resulta exquisito.
ResponEliminaBesos y muy feliz fin de semana.
Fan venir ganes de menjar-los. T'han quedat magnífics. No sé que són els nabius...
ResponEliminaUna abraçada
Quin contrast més potent i dolç alhora!..Amb la cremeta al mig has tingut molt bona idea. N'han sobrat un parellet?...m'ho temia...Bon cap de setmana.
ResponEliminaRiquísimos. Además quedan muy bonitos en su formato mini, aunque seguro que es imposible comerse solo uno ;)
ResponEliminaUn abrazo
Que bons,una bona idea amb la cremeta al mig
ResponEliminapeto
miquel
Una recepta temptadora.
ResponEliminaPetons!
Ana de: 5 sentidos en la cocina
¡qué lindos que quedaron! lo que más me gusta es que sean mini, así uno no siente tantas culpas, jejeje
ResponEliminaT'han quedat maquíssims, a part de que segur que són boníssims... me'n menjaria un ara mateix!
ResponEliminaPetonets!
Sandra