dijous, 24 de febrer del 2011

Mini bundt cakes de nabius


Ingredients: (per 12 unitats)
- 125 ml de llet
- 150 gr de farina
- 100 gr d'ametlla mòlta
- 125 gr de sucre
- 3 ous
- 50 ml d'oli
- 1 sobre de llevadura
- 150 gr de nabius
- 1 cullerada d'essència de vainilla
Per fer els mini bundt cakes cal que barregem tots els ingredients i els col·loquem dins els nostres motlles de silicona. (En el cas que en volguem fer un de gran també pot sortir igual de bo, això si l'haurem de tenir com a mínim uns 50 min al forn).
Enfornem a 190º durant uns 25 min aproximadament, fins que al punxar amb un punxó aquest sorti net.

Ingredients: (per la crema de formatge)
- 100 ml de nata per muntar
- 50 gr de sucre
- 75 gr de formatge cremós
- canyella en pols
Muntem la crema de formatge tot barrejant la nata, el formatge i el sucre.
Un cop es refredin els bundt cakes, amb l'ajuda d'una màniga pastissera incorporem una mica de la nostra crema de formatge al mig del pastisset, i per acabar espolsem un pessic de canyella en pols.
Bon profit!

13 comentaris:

  1. Ostres, quina bona pinta!!!!!!
    Me'n enduc alguns per berenar, t'han quedat genials!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  2. Que bons que han de ser! De moment, m'haig de conformar amb mirar-me'ls...

    ResponElimina
  3. buenísimo para un desayuno en un frío invierno :)

    ResponElimina
  4. Amb el gsutet àcid dels nabius han de quedar deliciosos... ara mateix n'agafaria un parell per esmorzar ;)

    ResponElimina
  5. Que bons Ummmm, ara me’n menjaria un parell per esmorzar
    Petons

    ResponElimina
  6. Wow! Un bocado de esta delicia me resulta exquisito.

    Besos y muy feliz fin de semana.

    ResponElimina
  7. Fan venir ganes de menjar-los. T'han quedat magnífics. No sé que són els nabius...
    Una abraçada

    ResponElimina
  8. Quin contrast més potent i dolç alhora!..Amb la cremeta al mig has tingut molt bona idea. N'han sobrat un parellet?...m'ho temia...Bon cap de setmana.

    ResponElimina
  9. Riquísimos. Además quedan muy bonitos en su formato mini, aunque seguro que es imposible comerse solo uno ;)

    Un abrazo

    ResponElimina
  10. Que bons,una bona idea amb la cremeta al mig
    peto
    miquel

    ResponElimina
  11. Una recepta temptadora.

    Petons!
    Ana de: 5 sentidos en la cocina

    ResponElimina
  12. ¡qué lindos que quedaron! lo que más me gusta es que sean mini, así uno no siente tantas culpas, jejeje

    ResponElimina
  13. T'han quedat maquíssims, a part de que segur que són boníssims... me'n menjaria un ara mateix!
    Petonets!
    Sandra

    ResponElimina