dissabte, 19 de febrer del 2011
Pastís mousse de fruits vermells
Aquesta és una recepta senzilla de fer i lleugera.
Sembla ser que la primavera vol treure el cap.....
Ingredients:
- 200 gr de maduixes
- 350 ml de nata per muntar
- 100 gr de sucre
- 50 ml de llet
- 5 fulles de gelatina o un sobre
- 70 gr de mantega
- 80 gr de galetes
- fruits vermells per decorar
Primer posem paper del forn a la base del nostre motlle.
Posem les galetes a la picadora i la mantega a fondre al microones. Mesclem els dos ingredients i distribuim la base de galeta al fons del motlle ajudant-nos d'una cullera. Reservem a la nevera.
Netegem les maduixes i les triturem. Muntem la nata amb el sucre i afegim les maduixes triturades. Barregem i afegim la gelatina en els 50 cl de llet tèbia i seguim barrejant.
Distribuim la mescla damunt la base de galeta i ho deixem un mínim de dos hores al congelador.
Ho guardem a la nevera fins els moment de servir.
Es recomana que es faci la nit abans perquè conservi la textura de mousse, sinó ens la trobarem congelada.
Decorem amb uns fruits vermells distribuits pel damunt.
Bon profit!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Aquests pastissos frescos de fruites i amb textura de mousse són les meus preferits.
ResponEliminaT'ha quedat una presentació molt bonica!
Aquest tipus de pastissos m'encanten. Lleugers i per totes les èpoques de l'any. Felicitats per com t'ha quedat!!
ResponEliminaEstas tartas me chiflan, son muy sencillas pero tan ricas, te ha quedado preciosa tan alta!
ResponEliminaAquests pastissos m'encanten. T'ha quedat preciós!! la decoració estupenda!!
ResponEliminaEls pastissos de color vermell són la meva debilitat, es veu deliciós!
ResponEliminaMAGNIFIQUE!!!
ResponEliminaC'est le printemps dans son assiette.
j'en prendrai bien une tranche.
A très bientôt.
Quan he vist la foto, he pensat precisament això, aviat serà temps de maduixes!. T'ha quedat molt bonic i segur que igual de bo!.
ResponEliminaM'encanten els fruits vermells. T'ha quedat perfecte!
ResponEliminaNo hi ha res com els pastíssos mousse!, fa dies que en vull fer alguna variació!, t'ha quedat una presentació 10!,preciós!A reveure.
ResponEliminaQuina presentació tan bonica. Felicitats!
ResponEliminaQué espectáculo de tarta y qué sabor tan rico. Esta no me la pierdo.
ResponEliminaBesos.
La textura del mousse m'encanta, es desfà a la boca i amb el sabor que li donen les fruites que el composen ha de ser d'èxit total aquest postre!
ResponEliminaMolts petonetsss
Ademas de buenisima,no puede estar mas bonita,me encanta como la has decorado.
ResponEliminaBesets.