Com cada dia 15 de cada mes els blocs d'"Els fogons de la bordeta" juntament amb "Xocolata desfeta" ens proposen reptes per cuinar amb un ingredient en especial.
Aquesta vegada les maduixes són les protagonistes, i què millor que oferir una recepta senzilla, fresca i agradable per tothom.
Es tracta d'uns bombons que es converteixen en una mossegada deliciosa, i la més esperada de l'àpat.
Ingredients: (les quantitats són a ull depenent de les maduixes que necessiteu)
- Maduixes
- Xocolata negra
- Crocant d'ametlla
Primer netegem les maduixes, els tallem el peduncle i les eixuguem.
Fonem la xocolata al bany maría i amb l'ajuda d'una forquilla les anem banyant fins la meitat.
Pasem la maduixa per un plat on tindrem el crocant d'ametlla i les col·loquem al plat de servir amb ajuda de la base.
Quan les tinguem totes les reservem a la nevera fins el moment de servir.
Bon profit!
Ei! Aquesta me la copio avui mateix!
ResponEliminaMerci!
Un bombons molt fàcils de fer i amb el cruixent per sobre han d'estar molt bons!
ResponEliminaun petó
Què rebona!! Un bombonet deliciòs per acabar l'àpat... i amb el crocant d'ametlla li dónes un toc de gràcia! ;)
ResponEliminaMoltes gràcies per participar!!
Petonets
Sandra
Molt bona idea!!! Me l'apunto. T'han quedat precioses. Una abraçada
ResponEliminaEstán genials aquests bombons!! tenen una pinta espectacular i semblen bastant fàcils de fer... =)
ResponEliminaPetons. Helena
http://elraconetdelamevacuina.blogspot.com
Dit i fet!
ResponEliminaFets i menjats per esmorzar.
Mmmmm, esmorzar de diumenge...
Superecomanables.
La fruita amb xocolata l'he fet en innumerables ocasions. Aquí la gràcia li l'acaba de donar l'ametlla. Molt bé!
Ohh que fàcil i que bo!!! m'encanta aquesta combinació!! la trobo exquisita!
ResponEliminaMolts petonetss
Quin bombonets més bons!! Amb la xocolata, que bones han d'estar aqueste maduixes... Petons
ResponEliminaBoníssims i irresistibles! A casa també els fem amb xocolata blanca i són de vici total ;)
ResponEliminaUn petit caprici que sens dubte ha de ser deliciós!. Per menjar-ne més d'un, segur!
ResponEliminaAquesta idea m'ha agradat moolt!! Apuntada queda! Petons!
ResponEliminaAquests bombons eren una de les meves opcions! Haha! Així que què dir: són deliciosos!
ResponEliminaPetonets!!
un bocado exquisito en boca y facil me encanta
ResponEliminamiquel
Les maduixes amb xocolata són una delícia. Felicitats per aquests bombonets
ResponEliminaOstres, que en fa de temps que no ho tasto...
ResponEliminaIdea booooooona.
Petons!
Quina guapada deb bombonets!
ResponEliminaD’aquets bombons no me’n cansaria de menjar
ResponEliminaPetons
M'en podria menjar tota la safata!!!
ResponEliminaQuina bona pinta! Jo els havia fet sense el crocant, m'apunto la teva idea!
ResponEliminaQue ricos por dios !!!!!!!!! me encantan los bombones, besitos.
ResponElimina