dissabte, 14 de maig de 2011

Bombons de maduixa

Com cada dia 15 de cada mes els blocs d'"Els fogons de la bordeta" juntament amb "Xocolata desfeta" ens proposen reptes per cuinar amb un ingredient en especial.
Aquesta vegada les maduixes són les protagonistes, i què millor que oferir una recepta senzilla, fresca i agradable per tothom.

Es tracta d'uns bombons que es converteixen en una mossegada deliciosa, i la més esperada de l'àpat.



Ingredients: (les quantitats són a ull depenent de les maduixes que necessiteu)

- Maduixes
- Xocolata negra
- Crocant d'ametlla

Primer netegem les maduixes, els tallem el peduncle i les eixuguem.

Fonem la xocolata al bany maría i amb l'ajuda d'una forquilla les anem banyant fins la meitat.

Pasem la maduixa per un plat on tindrem el crocant d'ametlla i les col·loquem al plat de servir amb ajuda de la base.

Quan les tinguem totes les reservem a la nevera fins el moment de servir.

Bon profit!

20 comentaris:

  1. Ei! Aquesta me la copio avui mateix!
    Merci!

    ResponElimina
  2. Un bombons molt fàcils de fer i amb el cruixent per sobre han d'estar molt bons!

    un petó

    ResponElimina
  3. Què rebona!! Un bombonet deliciòs per acabar l'àpat... i amb el crocant d'ametlla li dónes un toc de gràcia! ;)
    Moltes gràcies per participar!!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  4. Molt bona idea!!! Me l'apunto. T'han quedat precioses. Una abraçada

    ResponElimina
  5. Están genials aquests bombons!! tenen una pinta espectacular i semblen bastant fàcils de fer... =)
    Petons. Helena

    http://elraconetdelamevacuina.blogspot.com

    ResponElimina
  6. Dit i fet!
    Fets i menjats per esmorzar.
    Mmmmm, esmorzar de diumenge...

    Superecomanables.

    La fruita amb xocolata l'he fet en innumerables ocasions. Aquí la gràcia li l'acaba de donar l'ametlla. Molt bé!

    ResponElimina
  7. Ohh que fàcil i que bo!!! m'encanta aquesta combinació!! la trobo exquisita!
    Molts petonetss

    ResponElimina
  8. Quin bombonets més bons!! Amb la xocolata, que bones han d'estar aqueste maduixes... Petons

    ResponElimina
  9. Boníssims i irresistibles! A casa també els fem amb xocolata blanca i són de vici total ;)

    ResponElimina
  10. Un petit caprici que sens dubte ha de ser deliciós!. Per menjar-ne més d'un, segur!

    ResponElimina
  11. Aquesta idea m'ha agradat moolt!! Apuntada queda! Petons!

    ResponElimina
  12. Aquests bombons eren una de les meves opcions! Haha! Així que què dir: són deliciosos!
    Petonets!!

    ResponElimina
  13. un bocado exquisito en boca y facil me encanta
    miquel

    ResponElimina
  14. Les maduixes amb xocolata són una delícia. Felicitats per aquests bombonets

    ResponElimina
  15. Ostres, que en fa de temps que no ho tasto...
    Idea booooooona.

    Petons!

    ResponElimina
  16. D’aquets bombons no me’n cansaria de menjar
    Petons

    ResponElimina
  17. Quina bona pinta! Jo els havia fet sense el crocant, m'apunto la teva idea!

    ResponElimina
  18. Que ricos por dios !!!!!!!!! me encantan los bombones, besitos.

    ResponElimina