divendres, 6 de maig del 2011
Quiche d'espinacs a la romana
Ingredients:
- una fulla de pasta brisa
- 500 gr d'espinacs
- 3 ous
- 200 ml de nata líquida
- 50 formatge emmental ratllat
- 100 gr de bacon
- sal, pebre
Primer posem la pasta brisa al motlle que preferim, el cobrim amb paper sulfuritzat i l'enfornem 10 min a 250º.
Ara netegem els espinacs i els posem a coure a una paella. Els retirem, escorrem i treiem tota l'aigua restant. Reservem.
Tallem el bacon a trossos ben petits i el saltegem amb un xic d'oli. Reservem.
Batem els ous i els barregem amb la nata líquida, afegim els espinacs i el bacon saltejat. Afegim el formatge ratllat i salpebrem.
Barregem bé i aboquem la massa dins la nostra pasta brisa que haurem enfornat prèviament.
Enfornem a 190º durant uns 20-25 min. Primer és millor tapar-ho amb paper d'alumini i deixar els últims 5 min perquè s'acabi de gratinar, perquè sinó correm el risc de que se'ns cremi la pasta brisa.
Si ho volem podem afegir unes llàmines de formatge manxec o formatge de cabra pel damunt per acabar de donar un toc a la nostra quiche.
Nota: El millor d'aquest plat és que podem tenir-lo fet hores abans i només haurem d'escalfar-ho al microones abans de servir. Un plat sa, complet i únic, adient per un sopar diferent.
Bon profit!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
De petit odiava els espinacs. Ni l'argument de Popeye i la seva força evitava que cada cop que en tocaven organitzés un pollastre de Déu ni do.
ResponEliminaAra el pollastre (de Déu ni do) l’organitzo si passen dues setmanes sense menjar-ne.
A mi també m'encanten els espinacs! No sabia que aquesta quiche es digués a la Romana...
ResponEliminaEl toc del formatge de cabra és sensacional!
Que bona i que xula que t'ha quedat!
ResponEliminaHuuuuuuuuaaaaauuu, eixa quiché te pinta de estar molt bona.
ResponEliminaBesets
BUENA QUICHE A LA ROMANA ,MOLT BONA
ResponEliminaMIQUEL
Què bones són les quiches!!!
ResponEliminaBuenísisimaaaaa,me gusta mucho,mucho.
ResponEliminaBuen finde
Cariños
Una quiche diferent i amb una pinta increïble!!!!
ResponEliminaQuina quiche més especial!!! M'agrada!
ResponEliminaRresponent-te a la matafaluga: Té gustet anissat. I si hi poses una miqueta d'anís (licor) es potencia motíssim aquest gust i l'aroma... mmmmm l'aroma!
PTNTS
Dolça