diumenge, 8 de maig del 2011
Capuccino de pèsols
Ingredients: (2 unitats)
- 200 gr de pèsols
- 1/4 de ceba
- 1 got d'aigua
- 100 ml de nata per muntar
- 4 sípies petites o xipirons
- sal, pebre i pebre vermell
Primer tallem la ceba i la posem a coure a una paella. Un cop hagi agafat color hi afegim els pèsols i els deixem saltejar uns minuts. Seguidament hi afegim un got d'aigua i els tapem.
Al cap d'uns 10 min retirem els pèsols de la paella i els posem dins un vas triturador, tot separant-los de l'aigua. En reservem uns quants per decorar, triturem i colem.
Ara salpebrem la nata per muntar, la muntem i la reservem a la nevera.
Per fer la crema de pèsols haurem d'afegir dues cullerades de nata muntada a la crema de pèsols, ho barregem i reservem a la nevera fins el moment de servir.
Per preparar el nostre capuccino de pèsols disposem una mica de crema de pèsols dins un got, i al damunt una cullerada de nata muntada.
Saltegem les sípies i les salpebrem. Col·loquem una mica de pèsols al damunt de la nata muntada, i després dues sípies per cap. Finalment afegim un polsim de pebre vermell pel damunt.
Nota: Un aperitiu refrescant, molt fi i deliciós que us sorprendrà.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Sempre he trobat els pèsols un pèl antipàtics de menjar.
ResponEliminaLa opció de saltejar-los amb tiretes de bacó o botifarra negra només me'ls fa una mica més comestibles.
Provaré de fer aquesta recepta a veure si, per fi, ser trobar el què a aquestes petites boletes verdes :)
Ho trobo un entrant genial i sorprenent, a més de boníssim! Molt original!!
ResponEliminaPetonets
Sandra
asi en gotet queda muy bien y mas llamativa,me gusta
ResponEliminamiquel
A casa l'he fet amb els pèsols, però sense els calamarsons... el proper cop ho provaré així, que ha de quedar molt més bo, ideal per un dia amb convidats ;)
ResponEliminaOstres! què original!! i segur que ha d'estar ben bo!! la idea és fantàstica!
ResponEliminaMolts petonetss
Aquesta sí que és una recepta original!!! m'ha encantat!!!
ResponEliminaUn gotet de luxe, amb una combinació deliciosa, èxit assegurat
ResponEliminaPetons