Ingredients:
- 100 gr de xocolata fondant
- 100 gr de mantega semi-fossa
- 5 ous
- 100 gr d'ametlla mòlta
- 100 gr de farina
- 180 gr de sucre
- 1 culleradeta de canyella en pols
- 1 sobre de llevadura
Primer batem els ous i seguidament afegim el sucre. Seguim barrejant i afegim la mantega semi-fossa i la xocolata fondant.
Per últim incorporem l'ametlla, la farina amb la llevadura i la culleradeta de canyella en pols.
Mesclem bé fins que tots els ingredients estiguin incorporats i aboquem la massa dins el motlle.
Enfornem a 180º durant aproximadament 35-40 min.
Deixem refredar damunt una reixa abans de desenmotllar.
Ingredients per la cobertura:
- 150 gr de xocolata negra
- 5 cullerades d'aigua
- crocant d'ametlla per decorar
Un cop el bundt cake s'hagi refredat el desenmotllem amb molt de compte.
Fonem la xocolata amb l'aigua i quan aconseguim tenir una cobertura suficientment sòlida l'aboquem pel damunt del nostre bundt cake.
Seguidament espolsem amb una mica de crocant d'ametlla i ja el tindrem llest.
Nota: Un bundt cake ideal per esmorzar, amb el toc amarg just que li dóna la combinació de xocolata negra i ametlla. Deliciós.
- 150 gr de xocolata negra
- 5 cullerades d'aigua
- crocant d'ametlla per decorar
Un cop el bundt cake s'hagi refredat el desenmotllem amb molt de compte.
Fonem la xocolata amb l'aigua i quan aconseguim tenir una cobertura suficientment sòlida l'aboquem pel damunt del nostre bundt cake.
Seguidament espolsem amb una mica de crocant d'ametlla i ja el tindrem llest.
Nota: Un bundt cake ideal per esmorzar, amb el toc amarg just que li dóna la combinació de xocolata negra i ametlla. Deliciós.
Bon profit!
Quin coc més llaminer!!! almenys pels qui ens agrada la xocolata amarga!
ResponEliminauummmm..és que la xocolata em perd!!! =)
ResponEliminat'ha quedat genial!
Petons. Helena
http://elraconetdelamevacuina.blogspot.com
Es que la xocolata em perd... i aquest pastís me'l menjaria sencer!!! petons
ResponEliminaQuà maco t'ha quedat amb aquest motlle, i de xocolata.... mmmm!!
ResponEliminaPetonets
Sandra
Quan m'aturo a llegir receptes d'aquest estil, i en dejú com ara mateix, em pregunto si no patiré un grau elevat de masoquisme. :)
ResponEliminaC'est plutôt rare une rose noire mais j'en mangerai bien un pétale.
ResponEliminaA très bientôt.
la combinació de xocolata i ametlla és deliciosa... i amb aquest motlle queda molt bonic! Ara mateix me'n menjaria un bon tall per esmorzar ;)
ResponElimina