dijous, 19 de maig del 2011
Bundt cake de fruits vermells
Un cake diferent amb gust potent de fruits vermells, esponjós i amb els gerds que li aporten una humitat important. I amb el toc de cobertura de xocolata blanca que acaba d'arrodonir -ho només us animo a provar-lo, quedareu encantats.
Una manera molt divertida d'incorporar fruita a un esmorzar ben dolç.
Ingredients:
- 1 iogurt de maduixa de bona qualitat
- 3 ous
- 2 mides de sucre
- 3 mides de farina
- 1/2 mida d'oli
- 75 gr d'ametlla mòlta
- 1 sobre de llevadura
- ratlladura de mitja taronja
- 150 gr de gerds
Batem els ous fins que hagin doblat de volum. Afegim el iogurt , l'oli, el sucre i barregem.
Incorporem la farina, la llevadura i l'ametlla mòlta. Mesclem.
Ara ratllem mitja taronja i per últim hi afegim els gerds.
Aboquem la massa dins el nostre motlle prèviament untat de mantega i l'enfornem a 180º durant aproximadament 45 min.
Deixem refredar.
Per la cobertura
- 100 gr de xocolata blanca
- 40 ml de nata líquida
Posem a escalfar dins un cassó petit la nata líquida amb la xocolata blanca. Un cop s'hagi emulsionat i obtinguem una cobertura prou sòlida l'escampem de forma irregular pel damunt del nostre bundt cake.
Deixem refredar la xocolata i ja el tindrem a punt.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Quan tens un nen a casa procures (al menys jo ho faig) racionar la dosi de "tacos" pronunciats en veu alta.
ResponEliminaDavant de coses/aliments/etc espectaculars a mi em surt un enigmàtic "fuala-fuala-fuala" (així, per triplicat) que vindria a significar "collons, quina fila que fa". Més o menys.
Quina pinta aquest bundt cake!! Amb fruits vermells i el toc de xocolata blanca m'encanta!
ResponEliminaPetonets
Sandra
Que xulo! i el contrast d'àcid i dolç ha de ser deliciós!
ResponEliminaTiene que estar delicioso. Me encantan los frutos rojos.
ResponEliminaBesets
Fantàstic!!!! Una combinació boníssima. Petons
ResponEliminaAmb la cobertura de xocolata blanca ha de quedar molt llaminer, ideal per esmorzar amb el cafè amb llet.
ResponElimina¡Muy rica combinación! Besos.
ResponEliminaOhhhh se'm fa la boca aigua!! em xiflen els bundtss...i encara més els de fruita!! són lo millor! t'ha quedat preciós!!!
ResponEliminaMolts petonetsss
Molt bo i molt esponjós! Ara mateix me'n menjaria un trosset per berenar. Jeje!
ResponEliminaFins aviat!
La Taula d'en Bernat
Espectacular y delicioso. Y ese toque de color rojo le va genial.
ResponEliminaBesos.
Amb la recepta clàssica de la coca de iogur pot fer mil combinacions. Els fruits secs i els gerds li donen un toc i color fantàstic.
ResponEliminaM'he donat un tomb pel teu blog i ja m'he fet seguidora.
Ens veiem
Es veu molt esponjós i crec que combinat amb els fruits vermells que li deuen donar un puntet àcid ha de ser fantàstic. Ah! i, a sobre amb xocolata. Si m'animo a fer-ho t'ho dic
ResponElimina