dimarts, 17 de maig del 2011
Frittata de carbassó
Aquí us presento una altra recepta de Frittata, aquest cop combinada amb carbassó, formatge camembert i olives negres.
Boníssima.
Ingredients:
- 1 carbassó
- mitja ceba
- 4 ous
- mozzarella
- formatge camembert
- olives negres
- orenga, sal i pebre
Primer de tot tallem a trossos petits la ceba i el carbassó. Ho sofregim una estona. Reservem.
Ara batem els ous amb un xic de sal i afegim un raig d'oli a la paella que tindrem a foc baix. Posem els ous batuts i anem vigilant que no s'enganxi dels costats amb l'ajuda d'una espàtula de silicona ni de la base tot sacsejant amb compte.
Un cop veiem que comença a quallar-se dels costats distribuim el carbassó i la ceba uniformement.
Col·loquem dos grapadets de mozzarella ratllada i uns quants tallets petits de formatge camembert. Per sobre hi posem unes olives negres. Tapem amb una tapa i deixem coure a foc baix durant 5 min. Destapem, tirem un polsim d'orenga i de pebre i tornem a tapar 2 minuts.
Tornem a destapar i gratinem 3 min amb el foc a 190º prèviament escalfat.
Nota: La podeu deixar preparada amb antel·lació i escalfar-la al moment o menjar-la freda.
Bon profit!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Molt bona fila i aquesta tarda, i no és pas conya, em toca anar al Súper. Agafarem els senzills ingredients.
ResponEliminaI d'altres que a la nevera, per no quedar, no hi queden ni iogurts caducats.
Una truita-pizza sensacional!
ResponEliminaSembla talment una pizza!, molt creativa aquesta truita, qui diu que la truita és avorrida?, aquesta pizza-truita té els ingredients que més m'agraden...Una temptació.Una abraçada.
ResponEliminaNo n´he fet mai de frittata, es com una truita però sense girar oi?
ResponEliminaAmb el carbassó i el parmesà ha d´estar de 10!
PEtons
Que cosa tan rica que aspecto tiene.
ResponEliminaBesets
Aquesta truita-pizza m'encanta. me l'apunto
ResponEliminaAi que encara no us hem ensenyat la nostra truita pizza! Aquesta fa molt bona cara.
ResponEliminaUna truita-pizza fantàstica. Cada vegada que veig una recepta nova m'entren ganes de provar-ho al moment, potser cau aquest vespre
ResponEliminaQuè bona! M'encanten els ingredients que hi has posat... La provarem de fer! Petons
ResponEliminaAquesta frittata ha d’estar deliciosa
ResponEliminaPetons