Cada diumenge tenim per costum enfornar una focàccia i deixar que els aromes impregnin la casa de dalt a baix, però aquesta vegada vaig provar amb una rosca aromatitzada amb salsa pesto.
Senzilla de fer, i sobretot de menjar amb qualsevol ingredient addicional.
Ingredients:
- 1 cullerada d'oli d'oliva
- 1 culleradeta de sal
- 120 ml d'aigua
- 240 gr de farina
- 1 culleradeta de llevat
- salsa pesto a temperatura ambient
Posem tots els ingredients dins la panificadora seguint l'ordre indicat, excepte el pesto.
Un cop hagi acabat el programa d'amassar, treiem la bola i l'estirem fent un rectangle no gaire prim. Untem amb unes dues cullerades de salsa pesto i seguidament començem a enrotllar la rosca per l'extrem més ample.
Enganxem els dos extrem segellant bé amb els dits i li donem la forma tot agafant la rosca pel centre i fent voltes amb compte. La col·loquem al damunt del paper sulfuritzat i fem talls a la meitat per cada 10 cm de rosca. Obrim una mica els talls perquè es vegi i deixem llevar un mínim de dues horetes.
L'enfornem a 250º uns 10-15 min, i la treiem quan veiem que s'hagi enrrossit lleugerament.
Bon profit!
Quina recepta més fantàsttica! El pesto amb el pa sempre m'hi ha agradat molt! Petons
ResponEliminaEl pan con pesto es exquisito, dos veces que lo hice no salió bien, la salsa empapó el pan y no lo dejó levar.
ResponEliminaVoy a probar tu receta
Absolutamente divina, es preciosa y casi percibo su maravilloso olor desde aquí! un besito!
ResponEliminaLa salsa pesto és una de les meves preferides i trobo molt original utilitzar-la per aromatitzar un pa. Amb la forma de rosca queda molt elegant!
ResponEliminaQuina preciositat de rosca, m'encanta el toc de pesto!
ResponEliminaPetonets
Sandra
Un idea original, si senyor.
ResponEliminaT'ha quedat de luxe!!!!! m'encanta la forma, t'ha quedat perfecta!!!!! i a més segur que va estar boníssima!!!!!
ResponEliminaQue bona pinta té eixa rosca.
ResponEliminaBesets
Quin goig que fa i amb la salsa deu quedar genial! PEtons
ResponEliminaM'agrada aquest costum! Segur que la flaire del pa coent-se al forn deu impregnar tota la casa. I aquesta rosca amb pesto ha de ser de 10!
ResponEliminaPetonets!
Anna
és maquíssima!!! t'ha quedat genial! enhorabona nena.molts petonets
ResponEliminaadoro el pesto... i aquesta recepta ha de ser realment bona...
ResponEliminaAixò és un autèntic bocato di cardinali!
ResponEliminaNani