Però l'altre dia la meva àvia em va portar una bona bossa de cireres i vaig pensar que li havia de donar una altra oportunitat al "clafoutis", ja que l'havia vist en més d'una ocasió corrent pels blogs i feia bona pinta!
El resultat és un postre o un berenar de diumenge plujós que recorda molt a una barreja de flam amb una textura de crepe, que amb l'acompanyament d'unes cireres ja netes fan més agradable cada cullerada.
Ingredients:
- 150 gr de sucre
- 100 ml de llet
- 4 ous
- 2 rovells
- 30 gr de farina de blat de moro (maizena)
- 1 culleradeta de pasta o essència de vainilla
- 300 gr de cireres senceres
Primer esbandim les cireres, els treiem el peduncle i l'os. Reservem en un plat.
Incorporem la culleradeta de vainilla i mesclem.
Nota: Diuen que es pot prendre calent o fred, però personalment trobo que guanya més un cop fred, i si l'acompanyeu d'una bola de gelat de vainilla ja serà el súmum!
Bon profit!
oh, Helena, que bo! jo el tinc pendent, perquè a l'últim nº de la revista Cuina hi ha la recepta... a veure si m'hi atreveixo, com tu! Petons
ResponEliminaHola Helena guapa tu
ResponEliminahummm, un pastís del meus preferits, te ha quedat preciós
mil petonets Susanna
Són tan bones! Jo tinc la recepta pendent per el mes que ve.
ResponEliminaJo el vaig publicar tems enrrere i em va pasar com amtú...al principi no em va acabar de convença.Pero quan l'he tornat a fer, si que ens ha agradat, amb una bola de gelat!!!
ResponEliminaPetonets.
ben fet! si no ho haguessis tornat a intentar no haguessis sabut que t'agradava!!! petonets
ResponEliminaHelena, t'he de confesar que no n'he fet mai. Aquest dijous m'han convidat a collir cireres i si tinc temps el faré. Té una pinta...
ResponEliminaNani
jo també el vaig fer una vegada i no he tornat...el teu fa una pinta estupenda!
ResponEliminasalutacions, Anja.
Jo encara ni l'he provat, m'enduc la recepta que fa dies que en tinc ganes! :)
ResponEliminaPetonets
Sandra
Ay que ya hay cerezas!!! qué bien! en clafoutis me pirran!!
ResponEliminaTa quedat molt bé i crec que molt bo.
ResponEliminaNo l’he fet mai i tinc la recepta del Cuina del últim nº , pendent per fer-lo, a veure si mi poso.
Petons
A mi m'encanta! i més amb unes cireres tan bones com aquestes, almenys tenen un color que enamora!!
ResponEliminapetonets
Comienza la temporada de cerezas y con ella llegan estos dulces tan exquisitos. Te ha quedado de lujo. A aprovechar ahora que no dura mucho.
ResponEliminaBss
Si senyora! És una bona descripció de la textura: flam i crêpe.Jo trobo que és molt bona combinació, però és d'aquells pastissos que cal menjar-los el mateix dia. A l'endemà, ni fa tan goig, i la textura canvia perquè les cireres inevitablement suquegen...Però vaja! Bó ho està molt! Petons
ResponEliminaDoncs a mi m'encanta!!!! Un xic tebi acabat de fer queda boníssim!
ResponEliminaFa molt bona pinta! Ens l'apuntem!
ResponEliminaAvui al bloc d'ESfruita us portem una recepta senzilla però especial, ja que mai queda igual! Una truita de patates! www.esfruita.com/assessorem/truita-de-patates