divendres, 11 de maig de 2012

Petit suisse de mango

Sovint se'm queda a la nevera alguna fruita que em mira amb ullets de pena, i quan no en sé què fer-ne se m'acudeixen disbarats com aquest.
El resultat és un petit suisse de gust exòtic original, però recomano acompanyar-lo d'algun cruixent, tot i que pels amants del mango segur que us agradarà.
Bon Divendres!


Ingredients: (4 unitats)
- 1 mango
- 250 gr de mató o formatge de burgos
- 75 gr de sucre
- 1 fulla de gelatina

Primer pelem el mango, en treiem l'os i el triturem fent un puré. Hidratem les fulles de gelatina i escalfem a foc baix el puré de mango dins un cassó. Un cop calent hi afegim la fulla de gelatina i deixem que es desfaci.

Triturem el mató amb el sucre i el puré de mango fins que ens quedi una massa ben fina.
Aboquem el petit suisse en 4 gotets i deixem refredar a la nevera un mínim de 4 hores.

Podem decorar amb uns fruits secs caramel·litzats pel damunt, o acompanyar-lo d'una galeta de mantega.

Bon profit!

12 comentaris:

  1. es clar que si!! m'agrada la idea, no s'ha de tudar el menjar i menys en aquests temps que corren. Tinc kiwis a la nevera que s'em perden, aquest cap de setmana en faré un. Ja contaré. una gran bessada

    ResponElimina
  2. Quin disbarat més bo...

    Mirem la nevera a veure qui fa ullets i el "pelo" jeje, a millor vida..

    Bon profit!

    ResponElimina
  3. No se m'acut una manera millor de reciclar una fruita amb ulls de peneta!
    petonets

    ResponElimina
  4. que bo amb mango!! molt original!! jo quan n'he fet era el tradicional de maduixa i amb philadephia! aquest em sembla més senzillet. apuntat! petons

    ResponElimina
  5. Mira que dir-li disbarat...Benvinguts siguin!
    Nani

    ResponElimina
  6. Aquesta mena de postres m'encanten, amb fruita i formatge... super sanes, fàcils de fer i delicioses! I res de disbarat, que el mango és deliciós!

    ResponElimina
  7. Podriamos intercambiar los postres,no?.Me lo llevo,me vuelve loca e mango!

    Buen finde ;))

    ResponElimina
  8. Que bo amb mango, no se m'hagués acudit mai, el trobo molt original!

    ResponElimina
  9. Molt bona idea per aprofitar aquelles fruites que ja cal consumir! I ben fàcil! Petons.

    ResponElimina
  10. Sin duda alguna me llevo la receta. Que ricura...

    Besos.

    ResponElimina