Sovint se'm queda a la nevera alguna fruita que em mira amb ullets de pena, i quan no en sé què fer-ne se m'acudeixen disbarats com aquest.
El resultat és un petit suisse de gust exòtic original, però recomano acompanyar-lo d'algun cruixent, tot i que pels amants del mango segur que us agradarà.
Bon Divendres!
Ingredients: (4 unitats)
- 1 mango
- 250 gr de mató o formatge de burgos
- 75 gr de sucre
- 1 fulla de gelatina
Primer pelem el mango, en treiem l'os i el triturem fent un puré. Hidratem les fulles de gelatina i escalfem a foc baix el puré de mango dins un cassó. Un cop calent hi afegim la fulla de gelatina i deixem que es desfaci.
Triturem el mató amb el sucre i el puré de mango fins que ens quedi una massa ben fina.
Aboquem el petit suisse en 4 gotets i deixem refredar a la nevera un mínim de 4 hores.
Podem decorar amb uns fruits secs caramel·litzats pel damunt, o acompanyar-lo d'una galeta de mantega.
Bon profit!
es clar que si!! m'agrada la idea, no s'ha de tudar el menjar i menys en aquests temps que corren. Tinc kiwis a la nevera que s'em perden, aquest cap de setmana en faré un. Ja contaré. una gran bessada
ResponEliminaQuin disbarat més bo...
ResponEliminaMirem la nevera a veure qui fa ullets i el "pelo" jeje, a millor vida..
Bon profit!
No se m'acut una manera millor de reciclar una fruita amb ulls de peneta!
ResponEliminapetonets
que bo amb mango!! molt original!! jo quan n'he fet era el tradicional de maduixa i amb philadephia! aquest em sembla més senzillet. apuntat! petons
ResponEliminaMuy rico, sí, sí.
ResponEliminaUn beso.
Visca els disbarats!!!
ResponEliminaMira que dir-li disbarat...Benvinguts siguin!
ResponEliminaNani
Aquesta mena de postres m'encanten, amb fruita i formatge... super sanes, fàcils de fer i delicioses! I res de disbarat, que el mango és deliciós!
ResponEliminaPodriamos intercambiar los postres,no?.Me lo llevo,me vuelve loca e mango!
ResponEliminaBuen finde ;))
Que bo amb mango, no se m'hagués acudit mai, el trobo molt original!
ResponEliminaMolt bona idea per aprofitar aquelles fruites que ja cal consumir! I ben fàcil! Petons.
ResponEliminaSin duda alguna me llevo la receta. Que ricura...
ResponEliminaBesos.