Com ja sabeu les quiche m'encanten, i quina millor manera de disfrutar d'un bon plat d'hortalisses que d'aquesta manera.
La pasta brisa li dóna un toc genial en aquesta combinació de fruits de l'horta, i a nivell nutricional resulta un sopar perfecte. Com veureu a continuació no he posat les quantitats en grams, trobo que pot variar molt en funció del tamany i sobretot es pot modificar en funció del gust de cadascú.
Ingredients:
- 1 làmina de pasta brisa
- 1 ceba tendra
- 1/4 de pebrot vermell
1/2 pebrot verd
- 1/4 de carbassa violina
- 1/4 de carbassó
-1/4 d'albergínia
- 4 ous
- 140 ml de llet
- 50 gr d'Emmental ratllat
- sal marina, oli i orenga
Posem la massa de pasta brisa al motlle que volguem, en aquest cas vaig aprofitar una paella. La cobrim amb paper del forn i aboquem uns quants llegums secs. Enfornem a 250º uns 10 minuts. Reservem i un cop fred treiem els llegums i el paper del forn.
Tallem les hortalisses ben petites i primer sofregim la ceba. Un cop la veiem transparent i cuita serà el moment d'anar afegint el pebrot verd, el pebrot vermell, l'albergínia, el carbassó i la carbassa. Totes elles respectant uns minuts de cocció entremig. Un cop cuites ho apartem del foc i reservem.
Batem els ous, els salem i seguidament hi afegim la llet. Seguim batent i reservem.
Aboquem les hortalisses dins de la pasta brisa que hem enfornat i pel damunt els ous amb la llet. Acabem tot escampant el formatge ratllat pel damunt.
Enfornem uns 30 minuts a 180º. Si veiem que s'enrrosseix massa de les vores ho tapem amb paper d'alumini i deixem que s'acabi de fer.
Coronem la nostra quiche d'hortalisses amb unes fulles d'orenga fresca, si no la tenim sempre podem agafar de les envasades.
Bon profit!
A mi també m'encanten les quiches! I aquesta, tan carregada de verdura, ha de ser boníssima!
ResponEliminaHelena; Els quiches, sempre apanyen molt a la cuina i també per a fer un àpat.
ResponEliminaSalutacions Helena¡¡ :-D
Que bona! i quantes verduretes que hi has posat, això ha de tenir un gust exquisit! A veure si m'animo. Petonet!
ResponEliminaHauré de donar una altra oportunitat a les quiches... a mi les vegades que les he provat no m'han fet el pes, però la veritat és que tenen molt bona pinta...
ResponEliminaCinta
Es el que tenen les quiches, que s'hi pot posar de tot el que es vulgui...
ResponEliminaPetonets.
Me encantan los quiches, siento debilidad por ellos. Y este tiene todos los ingredientes para ser delicioso.
ResponEliminaBesos.
Amb verdures! amb el que m'agraden... ha d'estar per començar i no parar! Petons
ResponEliminaM'agraden molt els pastissos de verdures!
ResponEliminaFa dies que t'hagués dit que canviava la carabassa però avui la deixo.
Petons.
Las quiches siempre dan buen resultado. Besos!
ResponEliminaAna de: 5 sentidos en la cocina
m'encanten les quiches pero amb verduretes mooolt millor!! petons
ResponEliminaQue bones les quiches, aquesta amb verduretes es molt sana, la setmana passada en vaig passar una al bloc amb embotis i formatges
ResponEliminaPetons
Me encantan los quiches, ya tengo varios editados, y este tuyo tiene muy bonita estampa, besitos
ResponEliminaUuuuooo reina!! Quina il·lusió lo de la pannacotta... i que t'hagi agradat la combinació de pera i vainilla!!!
ResponEliminaAquesta quiche ha de ser fantàstica!
Petons guapa
Sandra
A mí me va lo rústico. Y punto ;) donde se ponga algo así que se quiten esos platos perfectos que da miedo comer, debe estar de muerte!!
ResponEliminaQuina quiche més bona! Té una pinta exquisida i està feta amb verdures, com ens agrada a ESfruita!
ResponEliminaAvui a Esfruita.com, la botiga online de fruita i verdura de qualitat us proposem un rissotto de remolatxa! Us convidem a entrar-hi i a dir-hi la vostra!
www.esfruita.com/assessorem/rissotto-de-remolatxa
Una quiche boníssiam amb tantes verdures!!!! I la foto t'ha quedat preciosa!!
ResponEliminaPetons
Un pinta sensacional!!
ResponEliminaUna abraçada
les quiche són boníssimes de totes les maneres!!! petonets guapa
ResponEliminaJo també sóc del club de les quiches! Una més a la llista de pendents.
ResponEliminaQue temptadora aquesta quiche!!!! T'arreglen qualsevol sopar les quiches, eh?
ResponEliminapetonets
Quina bona pinta! M'encanten les quiches, fàcils, ràpides, quedes genial i estan mmmm boníssimes!!!! Una abraçada!
ResponEliminahummm que buenísima idea, creo que te la voy a versionar este finde con los ingredientes qeu tengo por casa!!! yupiiii! besitos wapa
ResponElimina