Avui és 15 de Maig al calendari i com cada mes toca la recepta del 15, i com sempre ens proposen des d'Els fogons de la bordeta i xocolata desfeta un repte nou i interessant, aquest mes toca temàtica d'entrepans.
Us explicaré l'origen de la descoberta d'aquest entrepà. Resulta que entre setmana sempre dino sola, i és normal que quan un cuina per si mateix es faci qualsevol cosa, i aquest entrepà va sorgir justament un dia que tornava a casa amb gana ferotge, poques ganes de fer saltejar la paella i amb uns ingredients minsos a la nevera.
Normalment mai hagués premeditat un entrepà d'aquestes característiques però des d'aquell dia que vaig descobrir una combinació com aquesta que l'he repetit en vàries ocasions, i us asseguro que és boníssim!
Ingredients: (1 unitat)
- 2 llesques de pa de pagès
- 4 rodanxes d'albergínia
- 2 talls de pera
- 1 tall de formatge
- oli
- sal marina
- herbes provençals
Posem a la paella un rajolí d'oli i deixem coure les rodanxes d'albergínia, afegim un xic de sal marina i les anem girant fins aconseguir que estiguin mitjanament daurades. Les apartem a un plat i reservem.
Seguidament a la mateixa paella marquem els talls de pera durant pocs segons, el just perquè agafin una mica de calor i ho apartem del foc. De mentres torrarem les dues llesques de pa i ja podrem muntar l'entrepà.
Començem tirant un bon raig d'oli al damunt d'una torrada i seguidament hi col·loquem les rodanxes d'albergínia, després hi posem la pera i per últim el tall de formatge. Espolsem una mica d'herbes provençals i gratinem al forn fins que veiem que el formatge se'ns ha desfet una mica.
Tapem amb l'altre torrada, partim per la meitat i clavem les dents.
Bon profit!
El trobo deliciós! Tots tres ingredients lliguen a la perfecció, sobretot amb aquest formatge desfet que hi has posat... nyam! Petons
ResponEliminaA vegades les receptes més bones surten de la improvisació, oi?
ResponEliminaI estic segura que aquesta combinació ha de quedar boníssima!
Una proposta boníssima! Els entrepans d'alberginia són de deu i combinats amb formatge el sumum!
ResponEliminaSi es que de verdad que estoy aprendiendo catalán! ;)
ResponEliminaMe encanta cómo llamáis a las fresas y a los bocatas... ;)
Qué cosa más buena, me parece estupenda la combinación. Un abrazo, Clara.
ResponEliminaA vegades les coses més senzilles són les més delicioses. Aquest entrepà té una pinta excepcional i és ben senzill de fer. A més a més, porta fruita, i amb això a ESFruita ja te'ns poses al sac.
ResponEliminaAvui al blos d'ESfruita, la botiga online de fruita i verdura de qualitat, us proposem unes postres que lligaria a la perfecció amb l'entrepà, un pastís mousse de llimona, esperem que us agradi! www.esfruita.com/assessorem/pastis-mousse-de-llimona
Sens dubte, lles coses sencilles resulten excel·lents!!! m'encanta la proposta!
ResponEliminaUn senyor entrepà... si senyora...
ResponEliminaUn peto.
Ara que m'he reconciliat amb les albergínies em va genial trobar idees.
ResponEliminaTindries pocs ingredients però el resultat és boníssim.
Petons.
i per què vols més ingredients??? té molt bona pinta. petonets reina
ResponEliminaQuin entrepà més complet!!! aquesta combinació es una delicia.. M´agrada!!! petons,
ResponEliminaummmmm un entrepá inolvidable m'agrada moltttttt.
ResponEliminaHola guapa tu
ResponEliminahummm, sense paraules, si es surt alguna, seran paraules d´amor sencilles i tendres,
mil petonets Susanna
L'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponEliminaOstres nena, m'ha enamorat! M'encanten les coses que surten de les improvisacions i neixen per quedar-se! Boníssim!
ResponEliminaMoltes gràcies per participar!
Petons
Sandra
que booooo!! l'albergínia i el formatge amb xiflen per si sols, pero amb el punt de la pera em sembla moolt original!! m'agrada la idea!!! petonets
ResponEliminaVaja, tu i jo hem anat cap a la pera i el formatge eh? Oh, quina combinació més deliciosa, oi? M'apunto el teu amb albergínia, que estic segura que m'encantarà!!
ResponEliminaMoltes gràcies per particiar!
Petonets!
Albergínia forever! sigui com sigui, en un entrepà deliciosa...
ResponEliminaNani
M'encanten les alberginies als entrepans!!! I amb formatge, encara mes. Si visites el meu blog veuras que el meu també te aquests ingredients! Petons
ResponEliminaBona barreja!!!!calentet...perfecte per un sopar de divendres nit amb una bona cervesa!!!!!jejejeje. Muak bunica
ResponEliminaQuina bona pinta!!!!! De mossegada....
ResponEliminapetonets.
Ostres que bó! I em sona això d'arribar a casa, tard, sense el menjar fet, amb gana ferotge i pocs recursos a la nevera...segur que el faig, no ho dubtis!! Petonets
ResponElimina