Ultimament no publico gaires receptes, sovint hi ha moments en què un amant de la cuina perd aquella motivació o "xispeta" que el feia frisar cada dia per provar coses noves o seguir amb les tradicionals. Però són punts d'inflexió que com en tot ja tornaràn a sorgir amb força.
I com que no volia descuidar el meu bloc, avui us presento una recepta dolça per variar. Així que aprofitant que recentment he descobert les panna cottes gràcies als nois dels fogons de la bordeta, no me'n he pogut estar d'imaginar-me un postre corrent com un iogurt amb melmelada de maduixes, però amb una ració doble de calci.
En un tres i no res tenim un postre refrescant, digestiu i senzill de fer.
Ingredients: (2 unitats)
- 1 iogurt natural de bona qualitat (important)
- 200 ml de llet sencera
- 75 gr de sucre
- 2 fulles de gelatina
- melmelada de maduixes
Posem les fulles de gelatina dins un bol en aigua perquè s'hidratin.
En un cassó escalfem el iogurt amb el sucre i la llet. Un cop quedi tot ben barrejat hi incorporem les fulles de gelatina i deixem que es desfaci.
Aboquem la nostra panna cotta dins dels gots i deixem refredar a la nevera un mínim de 4 hores.
Un cop hagi passat una bona estona acabem amb un parell de cullerades de melmelada de maduixes pel damunt la panna cotta de iogurt i conservem a la nevera fins el moment de servir.
És important deixar que qualli a la nevera un mínim de 6 hores, així que prepareu-lo amb antel·lació.
Bon profit!
Un postre que siempre me entra bien,me encanta!
ResponEliminaBuena semana.
Besos
M'encanta la panna cotta. La vaig provar l'estiupassat i ja n'he fet un munt de vegades...
ResponEliminaT'entenc perfectament...d'alguna manera a mi m'esta passant el mateix que tú a la cuina....pero en surtitem, segur !!!!
Petonets.
Deu ser perquè porta gelatina que no m'acabo de decidir a preparar-lo perquè mira que fa bona pinta!
ResponEliminaPetons.
Quina bona pinta que fa! L'haurem de provar!
ResponEliminaAvui a ESfruita.com, la botiga online de fruita i verdura de qualitat, us portem un còctel de gambes fet amb l’alvocat que acaba d’arribar a ESfruita. Us convidem a entrar-hi i a dir-hi la vostra!
www.esfruita.com/assessorem/coctel-de-gambes-amb-alvocat
Me encantan este tipo de postres. Siento debilidad por ellos.
ResponEliminaBesos.
Crec que m'ha d'agradar més amb iogurt que amb nata la panna cotta! bona idea, i ànims! s'ha de recuperar la xispeta!
ResponEliminapetonets
unes bones postres! a més queden vistoses. Esperem que tornis a tenir la motivació del principi. molts petonets
ResponEliminaMaduixes i iogurt, una combinació sensacional! I presentat en got queda molt elegant i vistós.
ResponEliminaAquestes postres tan llamineres segur que et faran venir ganes de tornar a cuinar, je je je...
Provarem....provarem!!!
ResponEliminaLes cuineres de casa els i ha de agradar segur!!
No he probado nunca este delicado postre. Estos animos deben estar para arriba y estas recetas se tienen que incrementar,y a ser posible tambien, que me llegen a casa para poder disfrutar unos minutos de placer.
ResponEliminabesitos cariño.
Visca les panna cottes!!! ;)
ResponEliminaQuina xulada aquesta versió... ara ens tocarà a nosaltres provar, no?
Petonets guapa
Sandra
un dels meus postres italians preferits....sobretot amb aquesta mermelada..petons
ResponEliminaM'ha agradat molt aquesta versió de panacota! La provaré! Petons
ResponEliminaM'encanta la panacota i mai l'he provat de fer!!!!em quedo amb la teva versió!!!què bona per favor!!!!!
ResponEliminaSenzill de fer i ben bona! Benvinguda de nou, ja et trobava una mica a faltar... he he .petons
ResponEliminaLa adoro, la adoro y la adoro.
ResponEliminate ha quedado divina
Demà prepararé aquesta dolcesa, això no es pot deixar perdre!
ResponElimina