dijous, 8 de setembre de 2011

Quiche de carbassa

La carbassa és una de les verdures que més m'agraden i és ben agraïda a la cuina. Amb més d'un 90% d'aigua, de poques calories i amb molta fibra, és un excel·lent diurètic i fantàstica per cuidar el sistema digestiu.

Veient tants punts a favor aquest any ens hem animat a cultivar-ne, i ara estic obligada a cercar receptes noves per un tub, així que avui toca la presentació d'una quiche ben diferent i senzilleta de fer.



Ingredients:
- 1 fulla de pasta de full
- 700 gr de carbassa
- 100 gr de formatge d'ovella
- 200 ml de llet
- 100 ml de nata líquida
- 3 ous
- julivert picat, oli, sal i pebre.

Primer netegem la carbassa i la tallem a dauets. La saltegem a la paella amb una mica d'oli, sal i pebre, al cap d'uns minuts ja haurà agafar color i s'haurà estovat. La retirem del foc i reservem.

Ara posem la pasta de full dins el motlle que ens agradi més i l'omplim de llegums. L'enfornem uns 10 min a 250º. La treiem del forn i reservem.

Batem els ous, afegim la llet, la nata líquida i mesclem. Seguidament afegim la carbassa i el formatge d'ovella que haurem tallat a dauets. Incorporem un polsim de julivert picat i aboquem la mescla dins la pasta de full.

Enfornem uns 45 min a 180º o fins que al punxar-la ens quedi ben quallada.

Bon profit!

10 comentaris:

  1. Ostres, fa dies que penso en una quiche de carbassa!! Què bona, eh? En breu la farem a la Bordeta!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  2. A mí también me encanta, y es que te ha quedado perfecta! menudo corte tiene...
    Besinos!

    ResponElimina
  3. Una altre quiche per apuntar a la llista. Donen tant de joc...
    Petonets.

    ResponElimina
  4. otres! de carbassa no l'he fet mai!!! segur que ha d'estar boníssssssssssim. M'encanta! petonets guapa

    ResponElimina
  5. M'agraden molt les quiche! és imaginació el poder, però aquesta recepta no l'havia imaginat mai! molt bona idea! ha de ser deliciós amb el gust dolçet de la carbassa, no? petonss

    ResponElimina
  6. Quina casualitat, avui he dinat carbassa escalivada :)
    Amb la quiche i combinada amb el formatge ha de quedar sensacional, sóc fan de les receptes amb carbassa!

    ResponElimina
  7. Una quiche diferent , que ha d’estar força bona
    Petons

    ResponElimina
  8. ¡Qué buena pinta tiene este quiche! Encantada me comía un trocito ahora mismo. ¡Ah, te espero en mi concurso de cocina! Besos.

    ResponElimina
  9. Te ha quedado estupendo,novedoso y rico,me encantó,abrazos grandes.

    ResponElimina
  10. Quins llegums hi poses i quina quantitat? Moltes gràcies i salutacions!!!

    ResponElimina