El salmó especiat ja l'acostumava a fer a casa, però acompanyat de figues hi dóna un contrast i una melositat increïble! Anem per feina doncs.
Ingredients: (per dos persones)
- 2 tallets de llom de salmó
- 3 figues
- oli
- sal
- pebre blanc
- orenga
- comí
- curri
- pebre vermell
Primer hem de tirar un raig d'oli a la safata on hi tindrem el salmó. Ara disposem els lloms al damunt i els hi tirem un pessic de sal, un pessic de pebre i així amb la resta d'espècies. No cal passar-nos però si ser una mica generosos.
Tapem amb paper film i deixem reposar a la nevera un mínim de 2 hores.
Ara tallem les figues a rodanxes i en col·loquem tres a cada llom. Enfornem amb el forn prèviament escalfat uns 15 min a 210º.
Que ràpida oi? doncs el millor és el resultat. Ho podeu acompanyar d'una carbassa llaminada al forn per exemple.
Bon profit!
Ostres! Mai se m'hauria passat pel cap aquesta combinació i em trec el barret!! Quina cosa més bona! :D
ResponEliminaPetonets guapa
Sandra
SAlmón con higos...?.. Hay que catarlo,menuda delicatessen,que pasada!
ResponEliminaBuen finde ;))
M'agrada molt la idea de posar-hi figues!!! ha d'estar boníssim! molts petonets guapa
ResponEliminaMolt bona proposta, els contrastos dolç-salat m'encanten i crec que el salmó ha de lligar molt bé amb les figues. I ara que ja s'acaba la temporada, val la pena aprofitar-ho, oi?
ResponEliminaquina bona idea ael salmó amb les figues!! si és que les figues casen amb tot!
ResponEliminaQue receta tan buena.
ResponEliminaBesets
Quin plat més original, em vindria molt de gust provar-lo, ha de ser molt gustós!
ResponEliminauna bona idea de poner los higos al salmon,me gusta
ResponEliminapeto
M'agrada molt el salmó i em sembla mlt bona idea combinar-lo amb figues, sobretot ara que són de temporada!
ResponEliminaJo l'he porvat amb poma cuita i el contrast també es deliciós!
Molts petonets bonica!