dijous, 29 de setembre de 2011

Salmó especiat amb figues





































El salmó especiat ja l'acostumava a fer a casa, però acompanyat de figues hi dóna un contrast i una melositat increïble! Anem per feina doncs.

Ingredients: (per dos persones)
- 2 tallets de llom de salmó
- 3 figues
- oli
- sal
- pebre blanc
- orenga
- comí
- curri
- pebre vermell

Primer hem de tirar un raig d'oli a la safata on hi tindrem el salmó. Ara disposem els lloms al damunt i els hi tirem un pessic de sal, un pessic de pebre i així amb la resta d'espècies. No cal passar-nos però si ser una mica generosos.

Tapem amb paper film i deixem reposar a la nevera un mínim de 2 hores.

Ara tallem les figues a rodanxes i en col·loquem tres a cada llom. Enfornem amb el forn prèviament escalfat uns 15 min a 210º.

Que ràpida oi? doncs el millor és el resultat. Ho podeu acompanyar d'una carbassa llaminada al forn per exemple.

Bon profit!

9 comentaris:

  1. Ostres! Mai se m'hauria passat pel cap aquesta combinació i em trec el barret!! Quina cosa més bona! :D
    Petonets guapa
    Sandra

    ResponElimina
  2. SAlmón con higos...?.. Hay que catarlo,menuda delicatessen,que pasada!

    Buen finde ;))

    ResponElimina
  3. M'agrada molt la idea de posar-hi figues!!! ha d'estar boníssim! molts petonets guapa

    ResponElimina
  4. Molt bona proposta, els contrastos dolç-salat m'encanten i crec que el salmó ha de lligar molt bé amb les figues. I ara que ja s'acaba la temporada, val la pena aprofitar-ho, oi?

    ResponElimina
  5. quina bona idea ael salmó amb les figues!! si és que les figues casen amb tot!

    ResponElimina
  6. Quin plat més original, em vindria molt de gust provar-lo, ha de ser molt gustós!

    ResponElimina
  7. una bona idea de poner los higos al salmon,me gusta
    peto

    ResponElimina
  8. M'agrada molt el salmó i em sembla mlt bona idea combinar-lo amb figues, sobretot ara que són de temporada!
    Jo l'he porvat amb poma cuita i el contrast també es deliciós!

    Molts petonets bonica!

    ResponElimina