Ingredients:
- 380 gr de farina
- 1 sobre de llevadura
- 175 gr de sucre
- 125 ml de d'oli
- 1 iogurt natural
- 3 ous
- 1 culleradeta d'essència de vainilla
- ratlladura de mitja llimona
- 250 gr de gerds i mores
Primer preescalfem el forn a 180º i preparem el nostre bundt cake.
Dins un bol afegim l'oli, el iogurt, el sucre, els ous, l'essència de vainilla, la ratlladura de llimona i ho mesclem bé. Després incorporem la farina a tandes juntament amb la llevadura i ho barrejem fins obtenir una massa ben espessa.
Afegim els frutis del bosc a la massa i els anem incorporant amb compte. Aboquem la massa al nostre motlle i enfornem durant uns 50 min aproximadament, fins que veiem que al punxar-lo amb un ganivet aquest sorti net.
Ingredients pel frosting de formatge:
- 100 ml de nata per muntar
- 100 gr de formatge crema
- 50 gr de sucre
- crispies de gerds per decorar (opcional)
Dins un bol hi posem la nata, el formatge i el sucre. Ho muntem amb unes varilles i un cop tinguem el bundt cake fred ho incorporem pel damunt de la forma que volguem. Jo vaig preferir fer zig-zags amb l'ajuda d'una màniga pastissera.
Bon profit!
Ostres! Jo tinc fet el meu primer bundt a punt de publicar!!!
ResponEliminaes que els Reis m'han portat un motllo de bundt, jeje
Pero qué bonito y qué alto!!!
ResponEliminaSe ve delicioso
Aquest no és de règim, oi? M'encanta això del bundt! Petonet
ResponEliminaQue maco t'ha quedat!! I que bo ha d'estar!! Aquests crispis de gerds no els he vist mai, son d'alguna marca coneguda? Els puc trobar a algun super?
ResponEliminaPetons!
T'ha quedat espectacular!
ResponEliminaM'encanta com t'ha quedat. Me l'apunto a la llista de postres pendents ;)
ResponEliminaOhhh quina bona pinta aquest Bundt!! m'encanta combinat amb fruita! i d'aquest tipus encara més! boníssim!
ResponEliminaMolts petonetss
Un presentació molt bonica. I deu d'estar boníssim!
ResponEliminaEls crispies li donen un color bonic.
Nani
amb oli és més sa!!! molt bé. molts petonets guapa
ResponEliminaOohhh amb fruits del bosc..no he provat mai aquesta delicia! i amb el que m'agraden....m'hoo anoto ara mateix! petonets
ResponEliminaPerò quina cosa més maca i bona!!!! Queda amb un color preciós.Petons
ResponEliminaFa poquet vaig fer el meu primer bund, queden tan macos!
ResponEliminaPetons.
Té una presència sensacional, entre la forma de corona i la cobertura blanca t'ha quedat perfecte. I el cruixent liofilitzat de sobre ha de combinar molt bé.
ResponEliminaem tornen boja els fruits vermells, així que hauré de tastar-lo! I amb la pinta que té.. T'ha quedat preciós!
ResponEliminaPetonets!
Hola acabo de conocer tu blog y este bundt me ha enamorado, tienes mi mas sincera enhorabuena por la receta. ME la apunto y me quedo por aquí de seguidora. Saludos!!!!
ResponEliminaTé una presència fabulosa...A més l´has fet al meu gust amb fruites del bosc. Ara està de moda la decoració liofilitzada, per tant, fantastic!
ResponEliminaCaram quins senyor bundt cake!! ha de ser boníssim!
ResponEliminapetonets
Mmmm, t'ha quedat genial!
ResponEliminaPetons
Arf nena, quina pinta! Recepta apuntada pel meu super motllo de bundt! jejeje
ResponEliminaPEtonets
Sandra
Mmmmmmmm lo que daría yo por un pedacito de ese bundt... tengo que hacerme con un moldecito de bundt cake.
ResponEliminaBesos.
Mare meva!!!!!qui pugués ficarse dintra de la pantalla per tastarlo!!!!Petons.
ResponEliminaAixó te molt bona pinta!!!!em quedo per aquí com a seguidora!!!!!ptns!!
ResponEliminaostres quina pinta!
ResponElimina