dilluns, 18 de juny de 2012

Crema de toffee








































Una recepta per sortir del pas i quedar com una reina en un moment de res. Aquesta recepta la vaig veure al bloc de la Isabel, i com totes les receptes que ella ens prepara ho acabaries fent tot.... però vaig optar per versionar les seves natilles de toffe, en la tradicional crema que nosaltres acostumem a prendre aquí però amb un toc de caramel que ultimament m'està viciant.

El resultat és una crema fina fina, d'un gust boníssim i gens empalagós, només sentireu el cant de les culleres en el moment de servir-la...

Ingredients (4 gotets petits):
- 400 ml de llet
- 5 rovells d'ou
- 75 gr de sucre
- 40 gr de maizena
- 75 gr de perles de caramel "Nestle Toll House" de My lovely food
- Crispies de caramel per decorar

En un cassó hi posem 300 ml de llet i les perles de caramel, ho deixem escalfar a foc baix i esperem a que el caramel s'hagi dissolt.

En un bol batem els rovells i el sucre amb la meitat de la llet restant. A part dissolem la maizena amb la resta de la llet i la deixem preparada per quan la necessitem.

Afegim un rajolí de llet calenta amb els rovells i remenem perquè no hi hagi tant contrast de temperatures. Aboquem la mescla dels rovells dins el cassó amb la llet i anem remenant amb unes varilles, sempre amb el foc baix.

Quan comença a arrencar el bull hi afegim la maizena que teniem preparada i no deixem de remenar.
En el moment en que espesseixi al gust ho apartem del foc i omplim els nostres gotets individuals.

Acabem de decorar amb uns crispis de caramel o una mica de caramel ratllat.
Deixem refredar a la nevera fins el moment de servir.

Bon profit!

15 comentaris:

  1. mmm! Doncs també en prenc nota! Aquesta crema deu ser boníssima, i el toc dels crispies el trobo fantàstic! Quina presentació més xula, amb llacet i tot! Petons

    ResponElimina
  2. Doncs certament, en un primer moment, hem pensat que seria empalagós, però en veure la fotografia i pel que has dit, sembla ben bona, l'haurem de provar!

    Avui al bloc d'ESfruita, la botiga online de fruita i verdura de qualitat hem optat per uns muffins de préssec que esperem que us agradin molt! www.esfruita.com/assessorem/muffins-de-pressec

    ResponElimina
  3. Aquesta crema ha de tenir molt bon gust. Interessant això de les perles de caramel. No n'he gastat mai ara em miraré l'enllaç.

    ResponElimina
  4. A favoritos,este postre hará ñas delicias de mi hijo,le encanta el toffee....Gracias ;))

    ResponElimina
  5. ha de quedar boníssima aquesta crema!!! mai cuino amb toffee i mira que queda be. petonets

    ResponElimina
  6. Me encanta el sabor del toffee, me anoto tu receta. Mil gracias!!!. Besos

    ResponElimina
    Respostes
    1. el toffee em xifla!! no en puc fer perquè sino desapareixeria en dos minuts!! quina pinta aquesta copa noia!!! mmm...petons

      Elimina
  7. Boníssima aquesta crema!!! me l'apunto! Petons

    ResponElimina
  8. Que bona!!! No he preparat mai res amb toffe, quina bona pinta.....
    petonets

    ResponElimina
  9. Ole! que bien te ha quedado! No sabes cómo me alegra que os gustase!!

    ResponElimina
  10. Una crema original i boníssima! Senzilla de fer i presentada així en copes queda molt elegant. Per triomfar segur ;)

    ResponElimina
  11. Caram noia, quina pinta que te aquesta cremeta...
    Petonets.

    ResponElimina
  12. Sap greu menjar-s'ho, es que sembla una obra d'art!
    Per cert, el públic demana més pudddings.
    En faràs més oi???

    ResponElimina