Una recepta per sortir del pas i quedar com una reina en un moment de res. Aquesta recepta la vaig veure al bloc de la Isabel, i com totes les receptes que ella ens prepara ho acabaries fent tot.... però vaig optar per versionar les seves natilles de toffe, en la tradicional crema que nosaltres acostumem a prendre aquí però amb un toc de caramel que ultimament m'està viciant.
El resultat és una crema fina fina, d'un gust boníssim i gens empalagós, només sentireu el cant de les culleres en el moment de servir-la...
Ingredients (4 gotets petits):
- 400 ml de llet
- 5 rovells d'ou
- 75 gr de sucre
- 40 gr de maizena
- 75 gr de perles de caramel "Nestle Toll House" de My lovely food
- Crispies de caramel per decorar
En un cassó hi posem 300 ml de llet i les perles de caramel, ho deixem escalfar a foc baix i esperem a que el caramel s'hagi dissolt.
En un bol batem els rovells i el sucre amb la meitat de la llet restant. A part dissolem la maizena amb la resta de la llet i la deixem preparada per quan la necessitem.
Afegim un rajolí de llet calenta amb els rovells i remenem perquè no hi hagi tant contrast de temperatures. Aboquem la mescla dels rovells dins el cassó amb la llet i anem remenant amb unes varilles, sempre amb el foc baix.
Quan comença a arrencar el bull hi afegim la maizena que teniem preparada i no deixem de remenar.
En el moment en que espesseixi al gust ho apartem del foc i omplim els nostres gotets individuals.
Acabem de decorar amb uns crispis de caramel o una mica de caramel ratllat.
Deixem refredar a la nevera fins el moment de servir.
Bon profit!
mmm! Doncs també en prenc nota! Aquesta crema deu ser boníssima, i el toc dels crispies el trobo fantàstic! Quina presentació més xula, amb llacet i tot! Petons
ResponEliminaDoncs certament, en un primer moment, hem pensat que seria empalagós, però en veure la fotografia i pel que has dit, sembla ben bona, l'haurem de provar!
ResponEliminaAvui al bloc d'ESfruita, la botiga online de fruita i verdura de qualitat hem optat per uns muffins de préssec que esperem que us agradin molt! www.esfruita.com/assessorem/muffins-de-pressec
Aquesta crema ha de tenir molt bon gust. Interessant això de les perles de caramel. No n'he gastat mai ara em miraré l'enllaç.
ResponEliminaA favoritos,este postre hará ñas delicias de mi hijo,le encanta el toffee....Gracias ;))
ResponEliminaha de quedar boníssima aquesta crema!!! mai cuino amb toffee i mira que queda be. petonets
ResponEliminaMe encanta el sabor del toffee, me anoto tu receta. Mil gracias!!!. Besos
ResponEliminael toffee em xifla!! no en puc fer perquè sino desapareixeria en dos minuts!! quina pinta aquesta copa noia!!! mmm...petons
EliminaBoníssima aquesta crema!!! me l'apunto! Petons
ResponEliminaQue bona!!! No he preparat mai res amb toffe, quina bona pinta.....
ResponEliminapetonets
Ole! que bien te ha quedado! No sabes cómo me alegra que os gustase!!
ResponEliminaUna crema original i boníssima! Senzilla de fer i presentada així en copes queda molt elegant. Per triomfar segur ;)
ResponEliminaWooow, rica, rica...Bss
ResponEliminaCaram noia, quina pinta que te aquesta cremeta...
ResponEliminaPetonets.
OOOOHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!
ResponEliminaSap greu menjar-s'ho, es que sembla una obra d'art!
ResponEliminaPer cert, el públic demana més pudddings.
En faràs més oi???