divendres, 15 juny de 2012

Mousse de cafè Irlandès

Ja tornem a tenir el dia de la recepta del 15 aquí, i aquesta vegada els nois d'els fogons de la bordeta i xocolata desfeta ens proposen que pensem idees per fer còctels, i la veritat és que amb tantes copes que veurem avui ens anirà de conya agafar propostes refrescants i xispejants per les nits d'estiu!

Des d'aquí col·laboro amb un còctel més aviat típic dels mesos d'hivern, però transformat en mousse i servit com a punt final d'un àpat, ens acabarà de refrescar i animar el paladar, però tranquils que la llengua no!

Ingredients: (2 persones)
- 2 rovells d'ou
- 1 tassa de cafè
- 5 cullerades de sucre
- 100 ml de whisky
- 150 ml de nata per muntar
- 20 gr de xocolata negra

Dins la tassa de cafè hi afegim una cullerada de sucre per endolçir-lo al gust i hi afegim un rajolí de whisky per donar-hi un punt. Mesclem i aboquem a la base de la nostra copa.

Batem els rovells d'ou amb la resta de sucre i whisky. Fonem la xocolata negra al microones tapada amb paper film uns segons i l'afegim amb els rovells.
Muntem la nata i quan la tinguem al punt l'incorporem amb la mescla anterior i barrejem.

Acabem la nostra copa afegint part de la nostra mousse de cafè irlandès pel damunt de la base líquida.

Deixem refredar a la nevera fins el moment de servir.
Podem finalitzar amb una sorra de galeta o acompanyar-la amb unes galetes lleugeres.

Bon profit!

16 comentaris:

  1. Ostres, m'agrada. Me'l apunto. Bon cap de setmana! petons!

    ResponElimina
  2. Woww!! que reboooo!! al meu xicot segur que li xifla!! prenc bona nota!!
    Un petonet bonica

    ResponElimina
  3. Una mousse deliciosa, para ganar cualquier concurso. Te deseo un feliz fin de semana, Clara.

    ResponElimina
  4. Ei, quasi que coincidim, je je je... les receptes em cafe son les meves preferides. I la textura de mousse ha de quedar bonissima.

    ResponElimina
  5. Quina bona mousse!!! M'emporto la receopta, la faré sense whisky que no m'agrada gens.

    Petonets i bon cap de setmana!

    ResponElimina
  6. Bufet de postresdivendres, juny 15, 2012

    Uf! Quina pinta...no m´agrada el cafè ni el whisky però en postres és una altra història...Una bona alternativa a les mousse de xoco per l´estiu.

    ResponElimina
  7. Fabulós, fusionar el cafè amb les postres, ens ha agradat molt la teva proposta!

    ResponElimina
  8. una bona idea pels amants del café!!! petonets guapa i bon cap de setmana

    ResponElimina
  9. Com a bona bebedora de cafè (i de còctels, "pa'que negarlo"! :P) m'encanta la teva proposta! Què xula nina!
    Ah! i que bé que t'hagi agradat la caipi! jejeje
    Moltes gràcies per participar!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  10. uauu aixo ha de ser la bombaaa!!m'encantaaa!! petons

    ResponElimina
  11. En Jordi és un autèntic fan del cafè irlandès, segur que voldrà fer aquesta mousse!!!!
    petonets i bon cap de setmana!

    ResponElimina
  12. Això no es un còctel....això es un "senyor" còctel...
    Petonets.

    ResponElimina
  13. Hola,
    Caram quina cosa més bona!!!! Apuntat queda!
    Petons

    ResponElimina
  14. Em sembla molt bona idea, quan penses amb la paraula cóctel vas sempre cap a sucs de fruites. M'agrada molt!

    ResponElimina
  15. Molt refrescant!
    Prenc nota i de ben segur que aquest estiu la poso en pràctica.

    Una salutació,

    www.unestapes.blogspot.com

    ResponElimina
  16. aquesta copeta la tinc que tastar alguna d'aquestes sofocants nits d'estiu!!!...

    ResponElimina