Pensava que amb el púding ja ho tenia tot vist, els he provat de totes les maneres possibles: de xocolata, amb poma, amb panses, la tradicional greixonera, el magnífic sticky toffee anglès, etc... però per sort uns fruits del bosc que tenia a la nevera em van fer veure el cel.
El resultat va aconseguir que el rei dels púdings de casa, afirmés que pel moment aquell ocupava el ranking número 1 de la llista. Ja està tot dit.
Ingredients: (4 unitats petites)
- 1 "sobao"
- 250 ml de llet
- 75 gr de sucre
- 1 culleradeta de pasta de vainilla
- 2 ous
- 150 gr de fruits del bosc (gerds i aranyons)
Dins un bol batem els ous amb la llet, el sucre i la pasta de vainilla. Reservem el batut.
Tallem el "sobao" en rectangles prims però sense que se'ns trenquin. Els anem col·locant en forma de flor en un bol petit adaptat al forn.
Al damunt hi aboquem una mica del batut que haviem reservat, i finalment anem repartint els fruits del bosc.
Enfornem al bany maria a 180º i tapat amb paper d'alumini uns 30 min. Transcorregut aquest temps els destapem i deixem que s'acabin de fer uns 15 min més.
Un cop hagin quallat els treiem, els deixem refredar i els conservem a la nevera ben fresquets fins el moment de servir.
Bon profit!
Carai Helena, quin púding més fàcil i bo! Ara no sé si quedar-me abans amb la teva anterior coca salada de botifarra o aquesta delícia de fruits vermells... potser una mica de cada... he he. Petonet!
ResponEliminaSi és el número 1 amb això ja està tot dit! Ha de quedar una textura de crema molt bona.
ResponEliminaDoncs l'haurem de provar, no? Els fruits vermells sempre són una combinació guanyadora!
ResponEliminaPetonets
Sandra
No faig mai puddings però ho has pintat tan bé que m'hauré d'animar.
ResponEliminafa molt que no faig un puding, i mira que m'agraden. M'apunto la recepta i a veure si ens animem aquesta setmana. petonets
ResponEliminauuff que bo, com m'agradaria ficar-hi cullerada ara....
ResponEliminaSi el rei dels puddings diu que és el nº1 caldrà tastar-lo!!
ResponEliminapetonets
Tiene que estar delicioso, la presencia una maravilla, qué rico!! Un abrazo, Clara.
ResponEliminaBen original, i molt gustós!
ResponEliminaDons et creiem i el posarem a la llista de pendents, però amb el número 1 en MAJÚSCULES! fa molt de goig. Petons
ResponEliminaUmmmm quina bona pinta
ResponEliminaPetons