dimecres, 16 de juny de 2010

Amanida de formatge de cabra

Com a plat únic és ideal per aquestes nits d'estiu, ja que és completa i molt refrescant.

Ingredients:

- 3 cabdells
- tomàquets cherry
- pebrot vermell
- ceba tendra
- tonyina
- seitons en vinagre (opcionals)
- espàrrecs
- un tall de formatge de cabra
- una cullerada de melmelada de tomàquet
- oli, vinagre i mel (per la vinagreta)

Primer de tot tallem els cabdells en trossos ben petits. Tallem el pebrot en tires i fem el mateix amb la ceba. I partim per la meitat els tomàquets cherry.

Un cop ho tenim tot ho emplatem. Possem els encenalls de cabdells al fons del plat, i la ceba, el pebrot i el tomàquet als voltants. Afegim els seitons i la tonyina també pel voltant, i fem el mateix amb els espàrrecs (basicament per deixar un cercle al mig per posar al damunt dels cabdells el formatge de cabra).

Seguidament amanirem amb la vinagreta feta previament (mel, vinagre de xerès o de mòdena i oli).

Després posarem el formatge de cabra a la paella i li donarem un cop d'escalfor, volta i volta i ho col·loquem al mig de l'amanida. Li donem un toc al formatge amb una cullerada petita de melmelada de tomàquet i llestos.



2 comentaris:

  1. Una amanida ben sana i completa, amb verdures i peix, què més es pot demanar?

    ResponElimina
  2. HOLA GUAPA TU

    UNA DE LES MEVES MOLTES PASSIONS DE CUINA....LES AMANIDES... I AQUESTA PINTA PERÒ QUE MOLT BONA


    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina