A les nits d'estiu són el millor recurs, i fins i tot va bé per acabar de buidar la nevera de retalls. Aquí us en deixo una petita mostra.
Seitons amb maionesa:
Aquesta pot variar en funció del que es tingui. Es pica a dauets una ceba i es possa damunt la base del pa, i al damunt es col·loquen els seitons. S'acaba amb una cullerada de maionesa cassolana.
Pebrots i picada d'anxova:
Es talla a llamines un all i es reserva dins un bol amb oli perquè agafi gust. Després es possen els alls damunt la base juntament amb l'oli d'all. Hi possem un pebrot del piquillo a llamines pel damunt, i després una anxova previament trinxada ben petitona.
Ou dur, llagostí i tomaquet cherry:
Aquesta va ser un invent d'ultima hora. Es talla l'ou dur en rodanxes i es disposa damunt del pa juntament amb el llagostí. Per últim tallem dos tomàquets cherry i afegim una cullerada de maionesa. S'ha de dir que sobta la mescla amb el tomàquet, però s'ha de provar perquè de tots aquests era el més bo.
Tonyina i llagonstins:
Disposem una capa de tonyina damunt el pa, i hi afegim uns llagostins i oliva verda talladeta.
QUE PASSEU UNA MOLT BONA NIT DE SANT JOAN!
Les tapes de DOnosti són una passada, oi? No m'estranya que tornant us hagueu viciat a les tapes, je je je...
ResponEliminaTotes les propostes és trbob molt bones, en tastaria una de cada!
No sé quin triar.. una llesqueta de cada?...Quan vaig tornar fa 2 anys del país basc vaig fer un sopar a base de pintxos per a uns amics,ells és de Zumaia, i vam gaudir tots d'allò més.Son sopars informals i "perfectes!".A reveure.
ResponEliminaQue bones, una de cada...o dues....o tres!
ResponElimina