Tapa de boquerons:
- una mica de ceba
- una mica de pebrot (verd o vermell, com vagi millor)
- boquerons en vinagre
- maionesa cassolana
- llesca de pa
Es piquen la ceba i el pebrot en trossos ben petits, i s'amaneix amb una mica d'oli i vinagre i de mentres deixem escalfar les llesques de pa.
S'afegeix la picada sobre la llesca de pa, s'hi possa al damunt un boqueró i una cullerada de maionesa.
Tapa d'ou dur:
- un ou dur
- llagostins
- espàrrec blanc
- oliva verda
Es talla per la meitat l'ou dur i es fa el mateix amb l'espàrrec fent un tall sagital, en horitzontal.
S'afegeix damunt de la meitat d'ou dur l'espàrrec, a sobre el llagostí i per últim l'oliva verda.
Es pot acabar de decorar amb una culleradeta de maionesa cassolana.
Tapa de tonyina i llagostins:
- tonyina
- llagostins
- oliva verda
- llesca de pa
S'escalfa la llesca de pa i després s'hi afegeix al damunt una cullerada de tonyina ben escampada.
A sobre hi possem dos llagostins, i ho decorem amb una oliva tallada a rodanxes.
Es ben bé que les tapes són aptes per qualsevol tipus d'imaginació, mentre els ingredients lliguin se'n poden inventar i fer mils. Sempre us sortiran bones, n'estic segura.
M'encanta sopar de tapes, et permet tastar una pila de plats i receptes diferents... i preparar un sopar de tapes també m'agrada molt, et permet fer anar la imaginació. Les teves propostes són molt bones!
ResponEliminaVisca Donosti, i visca les teves tapes, son totes molt suculentes, ens agraden totes! un petó enorme.
ResponEliminaAcabo d'entrar al teu blog perquè m'ha fet gràcia el nom del blog, mira per on...però ara que xafardejo m'han agradat molt una colla de receptes i com les expliques (la crema d'espàrecs, el pollastre farcit...)així que amb el teu permís et seguiré d'aprop, ok?, a reveure!
ResponEliminaUna de cada si us plau, boníssimes totes!
ResponElimina