dijous, 24 de juny de 2010

Torradetes amb paté d'escalivada



Aquest tipus de torradeta la vaig veure al programa "100% Vegetal" del canal cocina, el que passa que jo vaig afegir-hi una picada d'anxova per sobre per donar-li el toc de l'autèntica torrada amb escalivada, unicament canviant l'estrucutra del plat.

És tan fàcil com això:

Ingredients:

- 1 albergínia
- 1 pebrot del piquillo
- unes anxoves
- oli
- sal
- pebre

Primer de tot tallem l'albergínia en horitzontal i hi dibuixem uns rombes perquè es faci més ràpid i per tot arreu. La salpebrem i hi possem un raig d'oli.
Cap al forn a 190º uns 40 min aproximadament, fins que veieu que ha canviat de color.

Un cop la tinguem cuita la buidem i la triturem amb un pebrot del piquillo fins que quedi una textura de paté. Ho guardem a la nevera i ja ho podem servir quan volguem.

En aquest cas vaig fer servir pa de sègol, untar la torradeta i afegir per sobre una picada d'anxova i una tireta de pebrot del piquillo.

Podeu fer servir la quantitat d'albergínia que volgueu, simplement afegint un pebrot per cada albergínia de més.

Us haig de dir que té un gust esplèndid, si us agrada l'escalivada us agradarà segur aquest paté.

3 comentaris:

  1. Sons crec que no deixaria ni les engrunes.

    ResponElimina
  2. T'agafo la recepta!, m'ha agradat molt, i si a més es pot guardar per tornar a fer servir un altre dia això va molt bé.A reveure!

    ResponElimina
  3. Amb l'escalivada ja ha de ser bo, però amb les anxoves... ja m'ho estic imaginant!

    ResponElimina