- 125 gr de xocolata
- 25 gr de mantega
- 1 rovell d'ou
- 25 gr de sucre
- 15 gr de farina
- 3 clares d'ou
Primer de tot possem a fondre la xocolata al bany maria. Cal dir que podeu triar-la negra del 70% o bé barrejar-la amb xocolata amb llet perquè no sigui tan forta. La de Nestlé postres crec que ja és suficientment negra al gust de tothom.
Un cop fossa, ja fóra del foc s'hi afegeix la mantega i el rovell d'ou i es barreja.
En un recipient muntarem les clares a punt de neu i hi possarem el sucre.
Barrejem amb compte les clares amb la mescla de xocolata poc a poc, i afegim la farina també.
Finalment només haurem d'omplir els motlles prèviament untats amb una mica de mantega.
Es couen uns 8 min a 220º, i surten..... de mort!
NOTA: Es poden congelar i es fa servir el mateix sistema per coure'ls quan desitjem, no cal descongelar.
També és opcional omplir els motlles a la meitat i afegir unes gotes de xocolata blanca, i tornar-los a omplir una mica més amb la massa del coulant. El resultat és sorprenent!
Quan veig una recepta de coulant, l'haig de provar: m'encanta fer-ne i menjar-ne! Hauré de provar la teva recepta, t'han quedat espectaculars!
ResponEliminaEl coulant t'ha quedat molt bé!! tens un blog molt maco. M'encanta la Mafalda mirant pensativa...
ResponEliminaBenvinguda al món "bogueril"
Petonets
Gràcies MaryLou! La mafalda la tinc atenta a les receptes, és molt fidel ella, jeje
ResponEliminaEns veiem ;)
En una classe de la Mireia Carbó en va fer, jo també vaig fer-los i la veritat es que he de repetir perquè són boníssim!. a més a més, si no els vols coure tots, els tapes bé amb paper film i els congeles, els treus just per coure'ls, i queden perfectes!
ResponEliminaabraçada!
Unes de les millors postres que hom pot menjar desprès d'un àpat suculent. Llarga vida als coulants.
ResponEliminaUff m'ha tentat molt però la dieta es la dieta!
ResponEliminaLa variació amb xocolata blanca ha de ser espectacular! Una de les millors postres que conec... ;)
ResponElimina