El tiramisú és un d'aquells postres que un cop proves no pots parar de repetir-ne. Em penso que ben poca gent no li agrada aquest tipus de postre tan cremós i dolç. Per la gent llaminera és fabulós i a més se'n poden fer adaptacions com aquesta que us proposo.
Un dia se'm va ocórrer que amb una mena de salsa de maduixes havia de quedar bo, i la vaig encertar. Justament ara la cosa va de cireres i vaig pensar en fer el mateix, i no va quedar pas malament!
Ingredients per la salsa de cireres:
- 250 gr de cireres
- 200 gr de sucre
Treiem l'os de les cireres i ho anem reservant dins un bol. Després afegim el sucre i ho deixem reposar tota la nit. Triturem i ja tindrem la salsa.
En cas que us quedi molt aigualit sempre podeu donar un cop d'escalfor perquè quedi amb textura de melmelada.
Ingredients pel tiramissú:
- 200 ml de nata per muntar
- 200 gr de formatge fresc mascarpone
- 3 cullerades de sucre
- melindros
- cireres per decorar
Primer de tot muntem la nata amb el sucre i hi afegim el formatge cremós. Barregem bé la mescla fins que quedi ben voluminós.
Dins del recipient on volguem servir el postre col·loquem els melindros, els mullem amb la salsa de cireres, i hi possem una capa de la mescla anterior. Repetim l'operació i el reservem dins la nevera un mínim de 4 h, i ja el podrem decorar al gust.
Personalment queda molt millor d'un dia per l'altre perquè els sabors s'integren molt millor amb el melindro.
Bon profit!
El mateix però amb maduixes jo també l'he provat... així que amb cireres també ha de quedar boníssim!
ResponEliminaMe l'apunto de seguida: el tiramisú és el meu postre preferit i amb cireres deu ser increible!
ResponEliminaA l'Albert el torna boig el tiramisú!, aquesta versió teva amb les cireres ha de ser fabulosa!A reveure!
ResponElimina