diumenge, 21 de novembre del 2010
Mousse de castanyes i turró
Aquesta és una proposta lleugera i que ens anticipa una mica als futurs postres nadalencs.
Ingredients: (per 4 persones)
- 200 ml de nata per muntar
- 150 ml de gelat de turró
- 2 cullerades de puré de castanyes
- 1 sobre de gelatina en pols
- 150 ml de llet
Primer fem el mousse de castanyes. Barregem el puré de castanyes amb 100 ml de nata líquida i ho muntem amb unes varilles. Escalfem 75 ml de llet i seguidament hi incorporem la meitat del sobre de gelatina. Ho barregem amb el mousse de castanyes.
Hi possem un dit de mousse a cada copa i ho reservem a la nevera.
Ara fem el mousse de turró, tenint en compte que hem deixat el gelat a fóra perquè es desglaçi.
Muntem amb unes varilles el gelat amb la nata líquida. Escalfem la resta de llet i mesclem amb la gelatina en pols. Ho incorporem al mousse de turró i ho aboquem a les copes.
Reservem a la nevera fins el moment de servir.
En aquest cas podeu fer un cruixent d'ametlles per decorar. Piquem un grapat d'ametlles torrades i ho possem dins un cassó amb 4 cullerades de sucre i 4 cullerades d'aigua. Escalfem fins fer un carmel i possem 4 cullerades de carmel d'ametlla al damunt de paper sulfuritzat, ho aplastem amb l'ajuda de paper sulfuritzat i deixem refredar.
Bon profit!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Una idea fantàstica per les postres de Nadal! Va molt bé que t'anticpis, que tots estem començant a pensar què podem fer i així agafem noves idees.
ResponEliminaHa de quedar una mousse lleugera i amb una combinació molt bona, el torró i la castanya lligeuen molt!
Jo he pensat el mateix: m'ha agradat molt pel Nadal. T'ha quedat molt ben presentat!
ResponEliminaM'encanten les postres en got o copa. La teva creació sembla molt bona, i amb el cruixent és del tot indicat per un àpat de festa!
ResponEliminaQuina recepta més fantastica... i la presencaió encara la supera.
ResponEliminaEnhorabona!!
Un postre exquisit! i una presentació de festa total!.Com és que el puré de castanyes queda tan blanc?.Una abraçada.
ResponEliminaquina bona pinta!! M'encanten les castanyes i la presentacions en copa o gotet, queden moníssimes!
ResponEliminaUnes postres per aquestes festes molt interessants
ResponEliminaPetons
Gemma moltes gràcies, és una proposta lleugereta després d'un dinar-sopar carregat.
ResponEliminaCoses de llàbiro gràcies! la presentació és fàcil de fer, però n'hi ha d'altres que poden millorar i impressionar encara més ;)
Cuina vermella els postres en copa com que fan més festa oi? és impressionant com l'envoltori pot canviar un plat!
Petita cuina gràcies per considerar-lo una bona proposta! ;)
Mercè!jo també em preguntava el mateix el primer dia que el vaig fer jejejej, i això que el puré té un color marronet clar però suposo que també depèn de la quantitat que hi possem. Tot i així té un gust molt fí però et recomano que hi posis una bona quantitat de puré de castanyes si us agraden a casa. petons!
Fogons de la bordeta, guapos! si us agraden les castanyes, combinades amb turró us agradarà encara més ;)
Fem un mos m'agrada que ho trobis una bona proposta per Nadal, el millor de les propostes nadalenques són les proves dolçes que fem els dies abans jeje
Una presentación preciosa y el contenido exquisito.
ResponEliminaUn besito
Una mousse fantàstica i una presentació de luxe!!!
ResponEliminaPetonets
Hola.
ResponEliminaAcabo de aterrizar en tu blog ,me he dado una vuelta y me gusta como esta copa de turron y castañas.
ya me tienes de seguidor
Adeu
miquel
Quina copa més hermosa, la combinació em sembla fantàstica i això d'avançar els àpats nadalencs m'encanta!
ResponEliminaoooh!! m'encanten aquestes copes!! La presentació és fantàstica i el contingut sembla deliciós! Al principi he pensat que a sobre duia un ferrero rocher i no entenia com l'aguantaves!! jiji!
ResponEliminaPetonets!