diumenge, 21 de novembre del 2010
Raviolis amb beixamel
No és una gran novetat aquesta recepta, ni tampoc és molt difícil de fer. Per mi em dóna records i ja feia temps que enyorava aquests raviolis amb beixamel i gratinadets al forn que em feia la meva mare.
Són senzills i no van acompanyats d'una típica salsa de tomàquet. La justa beixamel els dóna cremositat i el gratinat de formatge pot enamorar encara més.
Ingredients:
- Raviolis (en aquest cas eren de ceps i comprats)
- Beixamel
- formatge parmessà
Per fer la beixamel us indicaré les mides a ull. Escalfem la llet fins omplir mitja paella, afegim una cullerada grossa de farina, un rajolí d'oli, un xic de sal i un xic de nou muscada. Anem barrejant amb una cullera de fusta i a foc baix fins que la farina s'hagi dissolt.
No deixem de remenar, fins aconseguir que espesseixi.
Ara possem a bullir els raviolis i un cop estiguin els escorrem.
Els col·loquem dins una safata, possem una mica de beixamel pel damunt i un polsim de parmessà.
Gratinem 10-15 min, fins que la gana apreti i ja els podem treure del forn.
Bon profit!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Són senzills però realment bons! Avui nosaltres hem menjat uns raviolis de carbassa i uns de tòfona, simplement boníssims!
ResponEliminaSenzills però tan saborosos, a casa també ens agraden!
ResponEliminaLes receptes No complicades no tenen perquè tenir menys importancia!, prefereixo moltes d'aquestes a d'altres que no s'acaven mai...i a més si és una recepta que et recorda a la mare tindrà encara més bon gust,SEGUR!.Encara que amb aquests ingredients ha de ser bo per definició!A reveure!
ResponEliminasimple i molt ric, és veritat, Helena! :o)
ResponElimina