dimarts, 22 de juny del 2010

Magdalenes variades



Ingredients: (16 petites o 8 de grans)

- 100 gr de mantega tova
- 250 gr de sucre
- 275 gr de farina
- 1/2 sobre de llevadura
- 175 ml de nata líquida
- 2 ous
- 100 gr de xocolata en gotes

Primer de tot barrejem la mantega i el sucre fins tenir una mescla esponjosa.
Després hi afegim els ous i la nata líquida, i per últim anem afegint la farina juntament amb mig sobre de llevat per tandes, fins arribar a tenir una barreja homogènia.

Finalment incorporem les gotes de xocolata i ho incorporem dins els motlles.

Enfornem a 190º durant 20-25 min.

Deixem refredar i després ho podem decorar al gust. Jo vaig fer-ne la meitat amb una barreja de xocolata fondant, i l'altre amb un glassejat de llimona.

Ingredients pel glassejat de llimona:

- 150 gr de sucre llustre
- 1-2 cullerades de suc de llimona

Barrejem tot fins aconseguir una barreja consistent i ho deixem reposar. Decorem per sobre i deixem refredar.



3 comentaris:

  1. Quines magdalenes més ben decorades, son precioses de debó. Molts petons.

    ResponElimina
  2. Que rodonetes i ben decorades!,segur devien volar!A reveure!

    ResponElimina
  3. Que maques i ben presentades: a casa marxarien ràpid!

    ResponElimina