Quan vaig veure la recepta sabia que no m'hi podria resistir, havien de ser meus, aixo si.... per rememorar bé les sensaions del passat els havia de banyar de xocolata, ja que els de sucre sempre m'han donat mals records de petita (tan sucre feia venir mal de panxa...)
La recepta la vaig extreure del blog DeNikatessen, però en vaig fer unes petites variacions. Us recomano que els feu, tenen un gust excepcional i totalment igual o millor que els tradicionals Donettes però amb l'avantatge de saber què hi poses, esclar.
Ingredients: (12-14 unitats)
- 1 ou batut
- 180 ml de llet
- 28 gr de mantega en pomada
- 30 ml d'oli de girasol
- 1 culleradeta d'extracte de vainilla
- 135 gr de sucre
- 1 culleradeta de sal
- 195 gr de farina
- 1 culleradera de llevadura
Incorporem tots els ingredients dins la cubeta de la panificadora seguint l'ordre establert, i posem el programa d'amassar.
Si no tenim panificadora barrejem l'ou amb el sucre, i seguidament afegim l'oli, l'extracte de vainilla i la mantega. Finalment anem incorporant una mica de llet i una mica de farina més llevadura fins acabar. Amassem i deixem reposar la massa tapada una horeta.
Un cop tinguem la massa recomano no fer servir més farina, com a molt una cullerada més. Afegiu la massa dins els motlles de mini bundt cake per exemple amb l'ajuda d'una cullera.
Enfornem uns 15 min a 175º. Deixeu refredar damunt una reixeta i banyeu-los amb una xocolata negra de cobertura.
Disfruteu d'aquests Donettes!!
Bon profit!
Con lo que le gustan a mi hermana... te cojo la receta!
ResponEliminaquan m'enviis el colom em poses uns quants, ok????? petonets guapa i bon cap de setmana
ResponEliminaGuau!! Quina passada nena, m'encanten! Apuntadíssims, un dia els hi faré al Xavi i al·lucinarà... però m'hauré de comprar aquest motlle tan xuli! jijiji
ResponEliminaPetonets
Sandra
VAya bocados,tan ricos y chocolateados,me los quedo,puedo?...que yo no puedo cocinar con mi mano mal,.así que quien mejor para llevárselos,eh!
ResponEliminaBuen fin de semana
Me la copio ja mateix! De petita era uan gran adicta als donetes,quina pinta!! I com dius, aquests molts millors que sabem què posem!!
ResponEliminaMolts petonets!!
Segur que t'han sortit amics de sota les rajoles, je je je... T'han quedat sensacionals!
ResponEliminaA mi m'agraden els donuts, donetes, toooooots! Molt millor la teva opció, com dius tu, saps que hi poses.
ResponEliminaBon cap de setmana.
Quina bomba super boníssima... A mi em faran mal, ho sé! No podré parar...!!! Petonets
ResponEliminano los conocía para nada, y me gusta tu versión con chocolate por arriba :)
ResponEliminaQue buenos y con chocolate mas aún. Me encantan.
ResponEliminaSaludos
Saps si aquesta preparació serveix per la màquina de fer donuts del Lidl?
ResponEliminapero si no serveix els faré a mà. El que está clar es que no hem quedare semse donuts...jajaja
Petonets.
Quina passada! JO em menjo 10 de cops...T´ha quedat estupendos i gràcies per la recepta.
ResponEliminaNi comparació als que venen a les botigues!!!! Que bonics que t'han quedat!!!!
ResponEliminaPetons
Ui! el meu fill es tornarà boig! demà li'n faig! segur que són boníssims!
ResponEliminaSi ho veu el meu fill em fa anar ara mateix a la cuina!!! T'han quedat millors que els originals!!!
ResponEliminaUns donettes deliciosos, segur que estan de mort
ResponEliminaPetons