dilluns, 17 d’octubre de 2011

Muffins de pastanaga

Ara si que sembla que ens anem introduint a la tardor. Ara vé de gust encendre el forn i preparar  delicadeses com aquesta. Uns muffins esponjosos, suaus i ideals per emprendre un gran dia.

Ingredients: (8 unitats)
- 160 gr de farina
- 3 ous
- 200 gr de sucre morè
- 100 ml d'oli d'oliva
- 200 gr de pastanaga ratllada
- 2 culleradetes de llevadura

Primer mesclem l'oli amb el sucre i seguidament anem afegint els ous un a un. Quan quedin ben integrats incorporem la farina juntament amb la llevadura mica en mica. Per últim afegim la pastanaga ratllada.

Posem la massa dins els motlles coberts amb paper i efornem a 180º durant uns 20 min.

Els treiem del forn i deixem refredar damunt d'una reixa sense desenmotllar-los.

Ingredients per la crema:
- 100 gr de formatge en crema
- 100 ml de nata líquida per muntar
- 25 gr de sucre
- 1 culleradeta d'essència de vainilla

Mesclem la crema amb el sucre i la vainilla. Afegim la nata líquida i ho muntem. Reservem dins la nevera perquè s'acabi de solidificar i acabem de decorar els nostres muffins un cop s'hagin refredat.

Acabem amb un polsim de canyella i un altre de gingebre en pols.


Bon profit!

11 comentaris:

  1. Fantàstic amb el toc de crema! M'encanten els dolços de pastanaga!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  2. una receta d'allo més sabrosa!! m'encanta el frosting aquest! quina delícia!! petsons

    ResponElimina
  3. Que pinta mas buena.....Con esta cremita estan irresistibles!
    Besets.

    ResponElimina
  4. j'aime les muffins et la carotte.
    Délicieux.
    Je t'en prends un.
    A très bientôt

    ResponElimina
  5. Si que es veritat que comença avenir de gust encendre el forn per fer uns muffins....
    T'han quedat molt guapos!.
    Petonets.

    ResponElimina
  6. Hola guapa tu

    la primera vegada que vaig menjar un pastís amb pastanaga vaig pensar que no m´agradaria,..i esta de 10,

    quina presentació tant maca

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  7. Com t'han pujat!!!!! El pastís de pastanaga és un dels meus eterns pendents.
    Petons.

    ResponElimina
  8. La pastanaga fa que quedi molt més humit... i la cobertura de formatge converteix una senzilla magdalena en un pastisset deliciós.

    ResponElimina
  9. Jo he fet coca de pastanaga, i la veritat es que es súper bona , molt esponjosa, i ningú dirira de que està feta! Amb la crema de sobre ja han d´estar de pecat!
    Petons

    ResponElimina
  10. Quins muffins més preciosos! La pastanaga li deu donar el toc dolcet i suau. Petonets!!

    ResponElimina
  11. Esto es lo que se dice una dulce tentación.

    ResponElimina