diumenge, 30 d’octubre del 2011

Pastís de formatge de cabra


Un pastís previ a la Castanyada realment gustós gràcies al formatge de cabra suau, que va guanyant punts a cada cullerada.

Ingredients:
- 7 galetes Digestive o de civada
- 30 gr de mantega
- 250 gr de formatge de cabra, sense pell
- 400 ml de llet
- 3 rovells d'ou
- 75 gr de sucre
- 3 fulles de gelatina
- 35 gr de maizena

Primer farem la base del pastís trinxant les galetes i barrejant-les amb la mantega fossa. Ecampem a la base del nostre motlle tot cobert de paper sulfuritzat i reservem a la nevera perquè s'endureixi.

Ara escalfem la llet i de mentres mesclem els rovells amb el sucre i un xic de llet. En un got tinguem preparada la maizena i hi aboquem una mica de llet per tenir-ho preparat per després, ho mesclem i reservem. Hidratem les fulles de gelatina dins un bol amb aigua.

Ara afegim els rovells a la llet i anem remenant fins que veiem que està a punt d'arrencar el bull, llavors hi aboquem el formatge de cabra i deixem que es fongui. Un cop desfet incorporem la maizena i esperem a que espesseixi.

Un cop hagi espessit escorrem les fulles de gelatina i les incorporem a la mescla, remenem i aboquem pel damunt la base de galeta amb compte. Deixem quallar dins la nevera.

Un cop hagin passat unes 2 horetes decorem amb unes figues en conserva tallades per la meitat.




































Bon profit!

14 comentaris:

  1. No sóc gens formatgera, però els pastissos de formatge són una excepció! si és suau com dius segur que m'agrada, la pinta és boníssima!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  2. Quin pastisset més bo. Petons!

    Ana de: 5 sentidos en la cocina

    ResponElimina
  3. Un gâteau très gourmand. J'aime beaucoup.
    A très bientôt

    ResponElimina
  4. Me encantan los pasteles de queso, delicioso.
    Besos

    ResponElimina
  5. Són boníssims aquest pastissos. És veu molt lleuger

    ResponElimina
  6. Carai! A mi m'encanta el pastís de formatge, però confesso que encara no he tastat mai la teva deliciosa recepta! Intentaré provar-la... gràcies per explicar-la tan bé!

    ResponElimina
  7. Sens cap mena de dubte, un pastís deliciós!

    ResponElimina
  8. ohhh, que delicia, con lo que me gusta el queso de cabra... te ha quedado un pastel espectacular! Besos!

    ResponElimina
  9. Mira que m'encanten les postres amb formatge i mai he tastat un pastís amb formatge de cabra!!!!segur que està deliciós!!!!...i amb les figues...mmmm!!!!

    ResponElimina
  10. M'encaten els pastissos de formatge que fan gust de formatge! I aquest amb formatge de cabra ha de quedar super gustós. La combianció amb les figes també m'agrada molt!

    ResponElimina
  11. Encara que a mi no m'agrada el formatge, reconen que fa una pinta fantàstica.
    Petonets i bona castanyada.

    ResponElimina
  12. Els pastissos de formatge son boníssims, i aquest a més ta quedat súper vistos
    Petons

    ResponElimina
  13. Em sembla que a mi a la primera cullerada ja m'hauria agradat!
    Petons.

    ResponElimina