Unes galetes ideals si són acompanyades d'un bon café, senzilles de fer i sense gaires ingredients difícils de trobar, de forma que les podreu preparar mentre us refugieu del fred siberià que en teoria ens ha d'acompanyar aquests dies.
La forma d'aquestes galetes les fa encara més encantadores i temptadores, el fet que la xocolata es fongui per allà on vol i la massa quedi mig abonyagada per culpa d'unes panses bessones, no us ho dic de conya però, personalment m'encanten les galetes d'aspecte rústic, sense tenir en compte si una ha quedat més rodona, més plena o massa blanca.
Ingredients: (20 unitats aprox)
- 100 gr de mantega en pomada
- 175 gr de sucre
- 1 ou i un rovell
- 300 gr de farina
-1 culleradeta de llevadura
- 200 gr de xocolata negra
- 75 gr de panses
- 2 cullerades de llet
Es barreja la mantega en pomada amb el sucre. S'afegeix l'ou i el rovell i remenem fins que aquests estiguin ben integrats.
Incorporem la farina mesclada amb la llevadura per tandes fins aconseguir una massa homogènia però a la vegada una mica difícil de treballar, per això mateix seguidament aboquem les dues cullerades de llet per fer-la més maleable.
Finalment afegim la xocolata que haurem tallat grollerament a trossos desiguals amb l'ajuda d'un ganivet, i les panses. Acabem de treballar la massa amb la mà.
Ens mullem les mans una mica i en fem boletes d'un tamany generós (hem de recordar que són americanes). Les col·loquem a la safata amb paper sulfuritzat amb un espai entre elles de 5 cm mínim. Les aplastem lleugerament i ja les podrem enfornar uns 12-15 min a 170º, fins que veiem que s'enrrosseixen de les vores.
Deixem refredar al damunt d'una reixeta.
Bon profit!
Sembla tenir bona pinta!!^^ m'agradaria probar-ho..jaja
ResponEliminaet segueixo^^
espero la teva visita
Divinas, sigo diciendo que son las mejores galletas del mundo!! ;)
ResponEliminaUnes galetes exquisites. Això de les panses amb la xocolata m'ha agradat molt! Petons
ResponEliminaAquestes galetes tenen una bona pinta....Men menjaria ara ben agust!
ResponEliminaPetons
Aquesta xocolata que mig es desfà m'està fent salivera. Ara me'n menjaria mitja dotzena com si res! Bon cap de setmana!! Petonets
ResponEliminaAquest fred ha fet que tots fem galetes aquest cap de setmana...Aquestes són les que no fallen mai...Es veuen molt esponjoses.
ResponEliminaMe encantan estas galletas, te han quedado estupendas, ideales para la merienda.
ResponEliminaUn besín.
ara que m'he aficionat a fer galetes em guardo la recepta per tastar-les!!! molts petonets bonica
ResponEliminaAmb aquest fred ve de gust fer cosetes al forn, oi?
ResponEliminaAquestes galetes t'han quedat genials, a mi també m'agrada aquest aspecte més rústic, es veuen més casolanes.
Petons