Avui ha fet un dia tremendament primaveral, i que millor que acabar de gaurdir-lo amb un tallet d'aquet pastís. Sincerament mai he provat la combinació de maduixes amb nata dins d'un pastís però només pel goig cromàtic a un ja li acaba d'alegrar el dia, per no parlar del paladar...
En aquest cas haig d'esmentar que la recepta és feta amb ingredients 0% lliures de lactosa, perquè la meva mare en gaudeixi fins l'última engruna. Un pastís senzill de fer, refrescant i sobretot vistós... molt vistós...
Ingredients:
- 125 gr de margarina en pomada
- 175 gr de sucre
- 4 ous
- 225 gr de farina
- 1 sobre de llevadura
- 1 culleradeta d'essència de vainilla
Dins un bol mesclem la margarina estovada amb el sucre. Seguidament anem afegint els ous un a un fins que s'integrin del tot a la masssa. Afegim la culleradeta d'essencia de vainilla.
Anem afegint la farina juntament amb la llevadura en dues tandes fins aconseguir una mescla homogènia i sense grumolls.
Per últim incorporem la massa dins el motlle, en el meu cas vaig utilitzar un de 20 cm de dimàmetre.
Enfornem durant uns 40-45 min a 180º. Un cop fet el deixem refredar al damunt d'una reixeta.
Ingredients pel farcit:
- 200 ml de nata líquida per muntar
- 50 gr de sucre
- maduixes
Dins un petit bol mesclem la nata líquida amb el sucre i ho muntem amb unes varilles fins obtenir una nata ferma.
Partim el pastís per la meitat, el girem perquè el barret ens faci de base i ho cobrim amb unes maduixes llaminades i escampades per tot el pastís. Tapem les maduixes amb la meitat de la nata.
Tapem amb l'altra meitat del pastís, ho cobrim amb la nata restant i adornem al gust amb unes maduixes. En el meu cas vaig aprofitar també uns retalls de maduixes dessecades per donar-hi un contrast.
Bon profit!
Les maduixes amb nata són un clàssic sensacional, de manera que a dins d'un pastís han de quedar bé per força. Segur que la teva mare haurà gaudit molt del pastís ;)
ResponEliminaLa nata també és sense lactosa? Genial, m'interessa! :D
ResponEliminaEl pastís fantàstic, les maduixes amb nata em xiflen!
Petonets
Sandra
Per molts anys, quin pastís més guapoooo!!!
ResponEliminaQué ganas de un buen trozo, tiene una pinta increible. Un abrazo, Clara.
ResponEliminaJo vaig fer una vegada un pastis farcit de maduixes amb nata i va tenir molt d'exit...
ResponEliminaSegur que aquest tambe ha triumfat!!!
Petonets.
Te ha quedado genial la tarta,para mi que me encantan las fresas es un verdadero manjar. Me quedo con la receta. Besicos
ResponEliminaComo lucen de bien estas tartas con fresa y crema,una tentación.
ResponEliminaBesos y buena semana.
és maquíssim!!! m'agrada molt com l'has decorat!!! molts petonets
ResponEliminaUmmm que bones les maduixes i la nata!
ResponEliminaUf, es uno de mis favoritos, las fresas, la nata y el bizcocho, divino!!
ResponEliminamaduixes, nata i mantega!! 3 ingredients que m'apassionen!!! un pastís deliciós i tan!! nyammmm
ResponEliminaUn gâteau délicieux et bien tentant.J'en prendrai bien un morceau.
ResponEliminaA très bientôt
Un pastís senzill de fer i deliciós... i sense lactosa! Perfecte per obrir boca a la primavera... petons
ResponEliminaQuina patxoca!! Les maduixes donen tant color...
ResponEliminaPetons
mmmm... quina bona pinta!!
ResponEliminaQue cosa mas Buena!!!...se puede repetir?
ResponEliminaBesets.
Fabuloso blog.
ResponEliminaTe seguiré con tu permiso, y visitare con detenimiento tus trabajos.
Saludos desde Canarias.
Que bonitas quedan las fresas en lospasteles..
ResponEliminaBesos
Un pastel así con las fresas ya alegra cualquier sobremesa.
ResponEliminaSaludos
Ce gâteau est Merveilleux!! Bon jeudi:)xxx
ResponElimina