dimarts, 21 de febrer de 2012

Galetes Oreo




































Venen de gust unes galetes Oreo cassolanes?
Les vaig veure fa molt de temps al bloc Mi dulce tentación i les vaig apuntar a l'acte! He canviat una mica el tipus d'ingredients de la massa de galetes i he modificat el farcit de crema de mantega per un frosting de formatge que m'ha cridat més l'atenció, suposo que perquè tinc manies amb la crema de mantega, però cadascú ho pot fer com vulgui, inclús amb una crema Nutella pels més xocoaddictes.

El resultat és magnífic, unes galetes vistoses i cridaneres, fàcils de fer i sobretot molt més lleugeres i menys addictives que les comprades.

Ingredients: (unes 25 unitats)
- 180 gr de farina
- 90 gr de xocolata negra
- 1/2 culleradeta de llevadura
- 70 gr de margarina
- 100 gr de sucre morè
- 1 ou
- Frosting de formatge de "Duncan Hines",
 el podeu trobar a Mylovelyfood onlie fresh shop

En un cassó posem a fondre la xocolata amb la mantega, i un cop desfeta la retirem del foc i deixem refredar una mica. Dins un bol barrejem l'ou amb el sucre, i seguidament hi afegim la xocolata desfeta tèbia.
Ara incorporem la farina juntament amb la mitja culleradeta de llevadura fins obtenir una massa compacta.

Estirem la bola al damunt de paper sulfuritzat, i amb l'ajuda d'un tros de paper film i un corró estirem la massa i en treiem galetes fent servir un tallapastes rodó petit, o com cadascú prefereixi. En el meu cas vaig escollir un tallapastes cilíndric d'uns 4-5 cm de diàmetre.

Les anem col·locant al damunt d'una safata amb paper sulfuritzat i enfornem les galetes durant uns 10 min a 180º.
Les deixem refredar damunt una reixeta. Untem la meitat de les galetes amb una mica de frosting de formatge preparat o cassolà, en el que només haurem de mesclar una mica de formatge cremós amb la quantitat de sucre al gust. Tapem amb l'altre galeta i les podem conservar dins una caixa hermètica.

Bon profit!

20 comentaris:

  1. Boníssimes i molt mes sanes, això segur!!

    ResponElimina
  2. vaia pinta!! t'han quedat igual que les originals i amb el cafetó deuen estar per llepar-se els dits :P

    ResponElimina
  3. segur que són millors que les originals! ;P petonets

    ResponElimina
  4. A mi les oreo no em van ni em venen.... però sent casolanes això és una altre cosa! :P

    Petons

    ResponElimina
  5. Mmmmm... me n'apunto la recepta, sens dubte!! que bones!!!!

    ResponElimina
  6. Apa que bones! Quina pinta! A veure si jo també m'hi atreveixo... no sabia que el negre de les oreo fos per la xocolata! Són tan, tan negres... he he. Petonet!

    ResponElimina
  7. M'agraden! I amb el farcit de formatge han de quedar genials!

    Petonets!
    Anna

    ResponElimina
  8. A l'Aina li encanten les Oreos, a veure si m'animo a fer aquestes i li agraden més que les altres em fan com por...
    Petons.

    ResponElimina
  9. Con lo que me gustan las originales, seguro que estas son mejores y saludables...
    Besos

    ResponElimina
  10. Es que als blocs, som capassos de fabricar-ho tot,eh?, jejeje....
    Fan molt bona pinta, pero jo amb farcitnde xoco...
    Petonets.

    ResponElimina
  11. Les coses cassolanes sempre son millors que les comprades, i aquestes galetes t'han quedat fantàstiques, segur que estan boníssimes!!
    Petons

    ResponElimina
  12. Les oreo comercials mai m'han cridat l'atenció però aquestes em fan moooolta patxoca!, si és que els blocaires ens atrevim amb TOT!, i t'han quedat estupendes!. una abraçada. (pasaràs pel meu bloc oi?, és que estic d'aniversari i us proposo un "joc"...)

    ResponElimina
  13. Tienen pinta de estar bastante más ricas las tuyas que las del paquete...

    ResponElimina
  14. M'encanten les oreos, jo també tinc pendent de fer-les!
    M'apunto la teva versió, que t'han quedat fantàstiques.

    ResponElimina
  15. Veient com queden és per animar-se a fer-les ja!
    Nani

    ResponElimina
  16. Apuntadíssimes, tenen una pintorra!!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  17. Que bé!! Tenia moltes ganes de fer oreos, i amb aquesta recepta ara no tinc excusa!!! Han quedat divines ;)

    ResponElimina
  18. ¡Hola! Vengo corriendo a comentarte que he leído que quieres participar en el concurso pero no dejaste ni cómo me sigues ni cuál es tu correo. ¡Serías tan amable de completarlo en la propia entrada y comentario! ¡Muchísimas gracias! Besos.

    ResponElimina
  19. uauuu!!!..que meravella..
    just estava pensant en fer aquestes galetes,,
    que havia vist y no sabia aon....
    aixi que amb en teu permis ..
    m·enduc la resepta..
    petons

    ResponElimina