dilluns, 11 d’octubre del 2010
Espaguetis amb camagrocs i gambes
Ingredients: (per 2 persones)
- 200 gr d'espaguetis
- 2 alls
- 3 guindilles senceres de "pimienta cayena"
- gambes
- camagrocs
- oli i sal
Primer de tot possarem a infusionar l'all i la "pimienta cayena" dins una paella amb una mica d'oli, en aquest cas demano que siguem generosos, però tampoc ens passem de generositat.
La paella haurà d'estar a foc baix i deixar que l'oli es vagi impregnant de les aromes mica en mica.
De mentres possem a bullir els espaguetis dins una olla ben calenta amb aigua, oli i sal.
Anem tallant les gambes per la meitat o les deixem senceres (això va al gust), i les incorporem dins la paella d'alls perquè es vagin enrrossint. Al cap d'una estona incorporem els camagrocs, ho deixem coure a foc mig i ho reservem.
Un cop estiguin els espaguetis al dente, els escorrem i els afegim dins la paella amb les gambes i els camagrocs. Hi donem unes quantes voltes i ja ho podem servir.
Un plat suculent i atrevit, sobretot si us agrada el picant. Sinó treieu la "pimienta cayena" i un all i disfruteu de la mateixa manera.
Bon profit!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Uau, quins espaguetis més originals! Una bona opció per variar els típics espagetis a la bolonyesa :)
ResponEliminaI ara que que som en temporada de bolets, val la pena aprofitar-ho, oi?
Ens encanta, aquest plat acabat de fer, ha de ser una autèntica meravella. Ens quedem amb la caiena!! PEtons.
ResponEliminaQue bons que són els camagrocs i quins espaguetis més bons!.La veritat és que cada cop la pasta m'agrada més amb condiments, amb acompanyaments diversos i un bon raig d'oli, més que amb les típiques salses... La teva proposta és de luxe!Segur que algun cop la faré! Una abraçada!
ResponEliminaAmb les ganes que tenia jo aquest cap de setmana d'anar a buscar bolets i plou i plou i... A casa combinem molt la pasta amb bolets, amb les gambes tot un luxe.
ResponEliminaGemma tens tota la raò, ara que tenim els bolets de temporada no els podem deixar passar, oi? es poden fer infinitat de coses amb ells.
ResponEliminaVermells veig que sou com jo, si us agrada el picant els disfrutareu molt, encara que després els llavis us facin pessigolles, jeje
Mercè la pasta amb condiments i un bon raig d'oli cada vegada m'agrada més, estic amb tu. Fins aviat ;)
Cristina ja en som dues! jo també m'he sentit frustrada aquests dies sense anar a buscar bolets. Avui tenia esperança però m'he quedat amb les ganes. Em temo que el cap de setmana vinent ens trobarem tots al bosc ;D
Veig que els hi has tret profit als camagrocs!! A casa també fem un plat semblant, però normalment sense les gambes... això ja és plat de festa major! També ens agraden molts els "camagrocs a l'ajillo", simplement amb la guindilla i l'allet, ñam!
ResponEliminaUna abraçada!
Fogonsdelabordeta ara estic escurada de camagrocs, però aviat tornaré amb més receptes! ;)
ResponEliminaOi que són bons els camagrocs amb picantó? això vol dir que teniu bon gust!