diumenge, 16 d’octubre del 2011

Panets de mostassa



Avui és el dia del pa i en especial us vull presentar una opció ben gustosa i diferent. Uns panets salats amb un gust de mostassa no gaire fort que contrasta amb el que vulguem acompanyar. Sens dubte els esmorzars salats seran benvinguts amb aquests panets.

Ingredients:
- 350 ml d'aigua
- 1 culleradeta de sal
- 1 cullerada d'oli
- 2 culleradetes de mostassa antiga de Dijon
- 1 gra d'all laminat
- 500 gr de farina
- 1 sobre de llevadura liofilitzada

Posem tots els ingredients seguint l'ordre establert dins la cubeta de la nostra panificadora. Marquem el programa d'amassar.
Un cop tinguem la massa feta la treiem i amb l'ajuda d'una grapat de farina fem 6 panets de la mateixa mida.
Deixem que llevin durant 1 hora com a mínim al damunt d'una safata i tapats amb un drap. Passat aquest temps pintem el barret amb una mica més de mostassa.
Enfornem uns 20 min a 250º.

Bake Bread for World Bread Day 2011

Bon profit!

13 comentaris:

  1. Feliç dia del pa! ;) Aquests panets t'han quedat fantàsics, el toc de mostassa ha de ser genial! Nosaltres ara ens posarem a fer el nostre pa del dia!!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  2. Mai he provat un pa de mostassa, però imagino que ha d'estar molt bó.
    Petons

    ResponElimina
  3. Me parece una estupenda receta, sólo basta añadir algo de jamón, queso y lista la merienda, que delicia de panecillos.
    Felíz dia del pan!

    ResponElimina
  4. ben bo i ben original, m encanta la mostassa. una salutació.

    ResponElimina
  5. Quins panets més suculents! Jo n'he fet amb sobrassada, m'apunto la idea de la mostassa que a casa ens agrada molt!

    ResponElimina
  6. Me gustan estos panecillos y con el toque de mostaza más.

    Besos!
    Ana de: 5 sentidos en la cocina

    ResponElimina
  7. quins panets!!! mencantaria fer pa pero no trobo mai el temps necessari!!! quina rabia!!! aquests panets tenen una pinta excelent per farcirlos de pernil...nyam!! petons

    ResponElimina
  8. Dons jo ni enterar-me que es el dia del pa. Pero n'he fet, perque els diumenges, si puc m'agrada fer-ne.
    Petonets.

    ResponElimina
  9. Ostres, quins panets més originals!! :)
    Petons!

    ResponElimina
  10. la mostassa segur que li dona un gustet boníssim!!!! molts petonets bonica

    ResponElimina
  11. Què originals són! La mostassa i el pa són dos aliats fantàstics. I amb la panificadora en un plis plas els tenim. Me l'emporto!!

    Mlts petonets!

    ResponElimina
  12. Si no fos perquè la panificadora ocupa tant espai! A mi m'agrada molt amasar però clar, tampoc puc comparar.
    Petons.

    ResponElimina