Només puc dir que són molt més que una simple galeta.
Ingredients per la galeta:
- 175 gr de farina
- 125 gr de mantega
- 4 cullerades de sucre morè
Tallem la mantega a daus i la deixem estovar a temperatura ambient. Al cap d'uns 20 min la mesclem amb el sucre. Seguidament anem afegint la farina fins aconseguir una mescla homogènia.
Escampem la galeta damunt d'una safata amb paper sulfuritzat i enfornem uns 20 min a 165º. Retirem i deixem refredar.
Ingredients pel caramel:
- 100 gr de sucre morè
- 30 gr de mantega
- 130 ml de nata líquida
Posem tots els ingredients dins un cassó i escalfem tot remenant fins que veiem que s'ha dissolt el sucre i la mantega.
Un cop hagi espessit lleugerament retirem del foc ja que en fred agafarà més consistència.
Aboquem el caramel al damunt la galeta i reservem a la nevera fins que s'hagi endurit una mica.
Ingredients per la xocolata de cobertura:
- 100 gr de xocolata negra de cobertura
- 100 ml de nata líquida
Posem a escalfar els ingredients dins un cassonet a foc mig i deixem que la xocolata vagi desfent-se. Quan tinguem la cobertura enllestida retirem del foc i deixem reposar.
Un cop el caramel el tinguem amb una bona consistència aboquem la xocolata pel damunt i ho escampem. Aquest pas és molt important ja que sinó es barrejarien i no aconseguiriem obtenir dues capes diferenciades.
Podem reservar la nostra galeta dins la nevera tapada amb paper film.
Bon profit!
Per milionaris molt molt molt llaminers! Tenen una pinta sensacional!
ResponEliminaDons milionaris o pobres, fan una pinta fantàstica...
ResponEliminaPetonets.
Maravillosas, al alcance de cualquiera ;)
ResponEliminaQuin espectacle de sabors!!!
ResponEliminaPer agafar energies segur!!
ResponEliminaBuuuuuuf, jo en vull!! Han de ser boníssimes!!!
ResponEliminaPetonets
Sandra
Con esa crema de caramelo deben ser la muerte de ricas!
ResponEliminaUn beso.
per llaminers, ummmm, que bó
ResponEliminaQuines galetes més sublims!
ResponEliminaMare meva, quina recepta!! És la bomba, en els dos sentits de la paraula... el caramel tipus (dulce de leche) i la xocolata m'encanten combinats!!! Felicitats per les teves super galetes. Petonet
ResponEliminaEm quedo amb la recepta per fer-la com algun capritx de quan en quan... Petons!
ResponEliminapero que delicia, me das un trocito? andaaaaa que hoy es mi cumpleeee!!! ;-)
ResponEliminaUn besito y que pases un día espléndido,
Nieves.
i els que no ho som??? ;P petonets
ResponElimina