diumenge, 27 de novembre de 2011

Pastís de nous trufat


 Un pastís ideal pels amants dels fruits secs i la xocolata.

Ingredients:
- 4 ous
- 50 gr de xocolata negra
- 25 gr de mantega
- 100 gr de farina
- 125 gr de sucre
- 1 sobre de llevadura
- 100 gr de nous picades

Fonem la xocolata amb la mantega i deixem refredar.
De mentres batem els ous amb el sucre fins aconseguir que doblin de volum.

Afegim la xocolata tèbia i ho mesclem bé. Per últim afegim la farina i la llevadura en tandes fins aconseguir que la massa quedi homogènia i seguidament incorporem les nous picades.

Aboquem la massa al nostre motlle i enfornem uns 40 min a 170º.







































Ingredients per la trufa:
- 200 ml de nata líquida per muntar
- 50 gr de xocolata negra
- 25 gr de sucre

Posem els ingredients dins un cassonet i ho escalfem a foc molt baix. Un cop s'hagi desfet ho apartem del foc i ho deixem refredar un mínim de 2 hores.
Abans de muntar és preferible que dugui 1 hora com a mínim a la nevera, ja que se'ns muntarà en un moment.

Un cop haguem muntat la trufa amb les varilles partim el pastís per la meitat i escampem la meitat de la trufa en una de les dues bandes. Tapem i acabem ld'escampar la trufa pel damunt.
Per acabar decorem amb unes nous partides per la meitat.




































Bon profit!

20 comentaris:

  1. Qué alto y qué bonito!!!
    Debe estar poco rico... madre mía... ;)

    ResponElimina
  2. Últimament us poseu les botes!!!! segur que estava boníssim. Molts petonets

    ResponElimina
  3. que bonic t'ha quedat!! no te'n queda un trosset? petons!

    ResponElimina
  4. Pastissos com aquest que estic veient ens faria ben feliços a casa nostra!

    ResponElimina
  5. A casa, aquest pastís triumfará, segur!!!
    Petonets.

    ResponElimina
  6. Egunon! menuda tarta, qué presencia!

    Aprovecho este post para informaros de que vamos a realizar un sorteo de Navidad de la marca de electrodomésticos Elma.

    El primer premio será una envasadora al vacío con un juego de bolsas y el segundo un molino de café Elma.

    No os lo perdáis!
    http://www.elblogdeelma.es/?p=631

    ResponElimina
  7. Que bo aquest pastís!! Ara me'n menjaria un bon tall.

    ResponElimina
  8. Ideal per mi doncs!! quina pintassa que té!! M'encanta, és com un pastís brownie farcit,m'estic engreixant només de mirar-lo, jajaaj!!

    Molts petonets!

    ResponElimina
  9. Looks like one divine truffle cake! I am sure I will like this recipe, Thanks.

    ResponElimina
  10. Uau! Un pastís boníssim! Però per menjar a poc a poc... per no empatxar-se! Triomfa molt.

    ResponElimina
  11. ¡Bueno, bueno, pero qué pinta más rica! ¡Qué bueno debe estar! Besos y feliz semana.

    ResponElimina
  12. La combinació de nous i xocolata és sensacional! Una bomba de calories però un dia és un dia ;)

    ResponElimina
  13. Si fos obrer de la construcció, i passés pel meu davant aquest pastís, li dedicava una floreta i/o piropo.

    ResponElimina
  14. Qué rico se ve!!!. los frutos secos en los bizcochos quedan de maravilla, y además con el chocolate....la bomba!!!. besos

    ResponElimina
  15. Ohhhh guapa! quin pastís!!! té una pinta tremenda!! m'encanta, el tall bestial!
    Petonetsss

    ResponElimina
  16. ohhhhhhhhhhhh, espectacular!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  17. Amb el que m'agraden els fruits secs i la xocolata, aquest és ideal per a mi. Té molt, molt bona pinta. PEtons

    ResponElimina
  18. Reina... que puc venir a berenar??!
    Simplement deliciós!!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  19. Es un super tortón, debe estar espectacular.
    Bss.

    ResponElimina