Un pastís ideal pels amants dels fruits secs i la xocolata.
Ingredients:
- 4 ous
- 50 gr de xocolata negra
- 25 gr de mantega
- 100 gr de farina
- 125 gr de sucre
- 1 sobre de llevadura
- 100 gr de nous picades
Fonem la xocolata amb la mantega i deixem refredar.
De mentres batem els ous amb el sucre fins aconseguir que doblin de volum.
Afegim la xocolata tèbia i ho mesclem bé. Per últim afegim la farina i la llevadura en tandes fins aconseguir que la massa quedi homogènia i seguidament incorporem les nous picades.
Aboquem la massa al nostre motlle i enfornem uns 40 min a 170º.
Ingredients per la trufa:
- 200 ml de nata líquida per muntar
- 50 gr de xocolata negra
- 25 gr de sucre
Posem els ingredients dins un cassonet i ho escalfem a foc molt baix. Un cop s'hagi desfet ho apartem del foc i ho deixem refredar un mínim de 2 hores.
Abans de muntar és preferible que dugui 1 hora com a mínim a la nevera, ja que se'ns muntarà en un moment.
Un cop haguem muntat la trufa amb les varilles partim el pastís per la meitat i escampem la meitat de la trufa en una de les dues bandes. Tapem i acabem ld'escampar la trufa pel damunt.
Per acabar decorem amb unes nous partides per la meitat.
Bon profit!
Qué alto y qué bonito!!!
ResponEliminaDebe estar poco rico... madre mía... ;)
Últimament us poseu les botes!!!! segur que estava boníssim. Molts petonets
ResponEliminaque bonic t'ha quedat!! no te'n queda un trosset? petons!
ResponEliminaPastissos com aquest que estic veient ens faria ben feliços a casa nostra!
ResponEliminaA casa, aquest pastís triumfará, segur!!!
ResponEliminaPetonets.
Egunon! menuda tarta, qué presencia!
ResponEliminaAprovecho este post para informaros de que vamos a realizar un sorteo de Navidad de la marca de electrodomésticos Elma.
El primer premio será una envasadora al vacío con un juego de bolsas y el segundo un molino de café Elma.
No os lo perdáis!
http://www.elblogdeelma.es/?p=631
Que bo aquest pastís!! Ara me'n menjaria un bon tall.
ResponEliminaIdeal per mi doncs!! quina pintassa que té!! M'encanta, és com un pastís brownie farcit,m'estic engreixant només de mirar-lo, jajaaj!!
ResponEliminaMolts petonets!
Looks like one divine truffle cake! I am sure I will like this recipe, Thanks.
ResponEliminaUau! Un pastís boníssim! Però per menjar a poc a poc... per no empatxar-se! Triomfa molt.
ResponElimina¡Bueno, bueno, pero qué pinta más rica! ¡Qué bueno debe estar! Besos y feliz semana.
ResponEliminaLa combinació de nous i xocolata és sensacional! Una bomba de calories però un dia és un dia ;)
ResponEliminaSi fos obrer de la construcció, i passés pel meu davant aquest pastís, li dedicava una floreta i/o piropo.
ResponEliminaQué rico se ve!!!. los frutos secos en los bizcochos quedan de maravilla, y además con el chocolate....la bomba!!!. besos
ResponEliminaOhhhh guapa! quin pastís!!! té una pinta tremenda!! m'encanta, el tall bestial!
ResponEliminaPetonetsss
ohhhhhhhhhhhh, espectacular!!!!!!!!!!!
ResponEliminaAmb el que m'agraden els fruits secs i la xocolata, aquest és ideal per a mi. Té molt, molt bona pinta. PEtons
ResponEliminaReina... que puc venir a berenar??!
ResponEliminaSimplement deliciós!!
Petonets
Sandra
Es un super tortón, debe estar espectacular.
ResponEliminaBss.
Un pastís per a disfrutar ummmmmm.
ResponElimina