Aquesta recepta la vaig extreure de la revista "Comer y Beber", on el gran xef Magnus Nilsson ens explica com fer-les, entre moltes altres informacions interessants.
Haig de dir que sembla una recepta senzilla, però al fer-les i tastar-les vaig comprendre com n'és d'important afegir una adeqüada proporció d'ingredients a les nostres receptes.
Tenen la quantitat justa de tot per ser senzilles i inigualables: perfectes de dolçor, de mantega i d'esponjositat.
Ingredients: (20-22 unitats)
- 150 gr de mantega en pomada
- 110 gr de sucre
- 1 ou
- 250 gr de farina
- 1 culleradeta de llevadura
- melmelada de maduixa o de fruites del bosc
Primer mesclem la mantega tallada a daus amb el sucre fins que quedi ben esponjós. Afegim la meitat de la farina i seguim barrejant.
Afegim l'ou i un cop quedi ben integrat acabem amb la farina restant i la llevadura. Si cal ens ajudem d'una mà per mesclar-ho bé.
Al damunt d'un paper sulfuritzat anem col·locant les boletes que haurem fet amb l'ajuda de les mans i les aplanem lleugerament. Hi marquem un solc amb el dit i per últim les omplim amb un xic de melmelada de maduixa.
Enfornem a 200º uns 10-15 minuts, fins que veiem que la part externa comença a enrrosir-se, llavors serà el moment de treure-les.
Bon profit!
Són unes galetes fines i elegants!
ResponEliminaNo las conocía!! son preciosas del todo!!
ResponEliminaSemblen un bon regal per Nadal!!!! molts petonets
ResponEliminaPot ser que el gust recordi a les tradicionals galetes bretones o a les butter cookies? Pels ingredients, me les recorden... Petonet
ResponEliminaMolt maques i segur que boníssimes!!
ResponEliminaQueden molt xules i si a sobre estan tan bones com dius, són fantàstiques!
ResponEliminaPetonets
Sandra
se parecen mucho a nuestras pepas :)
ResponEliminaQue boniques!! I segur que boníssimes!
ResponEliminaPetons!
Però quines galetones que ens has preparat, guapíssimes!
ResponEliminaGuauuuuuuuuuu que cosa tan mona y tan buenaaaaaa!
ResponEliminaMe encantan este tipo de galletas con los colores en el centro, quiero hacerlas de una vez por todas, así que me anoto la receta.
Besitos muaaaaaaaaaaaaaaa
La veritat és que tenen molt bona pinta i són tan maques.....ideals per regalar no? petonets
ResponEliminaAra que ja les he tastat puc dir que estaven brutals!!!!
ResponEliminaHaig de fer la meva versió :D