Qui ho diria que acabaria preparant púdings com una viciada....
Aquest és totalment diferent, no sé si és la pinya o la pròpia magdalena, però l'esponjositat, humitat i gust que li dóna és per llepar-se'n els dits.
Ingredients:
- 200 gr de pinya natural
- 3-4 magdalenes o qualsevol tipus de brioxeria/pa que tingueu
- 3 ous
- 150 gr de sucre
- 200 ml de llet
Primer preescalfem el forn a 170º i omplim la safata amb dos dits d'aigua.
Ara preparem el caramel i posem la meitat del sucre dins un cassó. Un cop s'enrrosseixi el treiem del foc i l'afegim a la base dels nostres motlles individuals o motlle gran.
Pelem la pinya, la tallem a daus i l'afegim dins un bol. N'apartem uns quants daus per la base dels nostres motlles. Tallem a daus grans les magdalenes i ho afegim dins el bol.
Fem un batut amb els ous, la llet i el sucre restant. Ho triturem amb la batedora i ho afegim al bol. Barregem bé i amb l'ajuda d'una cullera de servir aboquem la mescla dins els motlles.
Enfornem uns 40-45 min, fins que veiem que al punxar-ho ha quedat ben quallat. És molt important aquest pas, i si s'ha d'estar més temps al forn no us preocupeu ja que la pinya conté molta aigua i enlenteix el procés.
Un cop cuits deixem refredar i reservem dins la nevera un mínim de 6 hores.
Bon profit!
Ai que bó!! M'encanta la combinació de magdalena amb pinya, un contrast genial.
ResponEliminaPetons
Tu receta me encanta y me viene fenomenal, mi madre vino esta semana con una piña descomunal jajaja así aprovecho para hacer tu postre.
ResponEliminaPetonets
Una receta estupenda me la apunto porque en casa nos gusta mucho y siempre hay una ocasión para prepararla de manera diferente, besos
ResponEliminaÉs que no m'estranya que et viciïs... amb aquests púdings que fas. La pinya d'aquesta manera no l'he provada mai! Ho intentaré fer. Petons
ResponEliminaDeu ser boníssim... a veure si m'apunto la recepta, perque no n'he fet cap mai i la pinya m'encanta!
ResponEliminaque bo !! la pinya li deu donar un punt diferent...
ResponEliminapetonets
quan t'agrada una cosa no pares, oi???? serà qüestió d'iniciar-me amb els pudings! que només n'he fet un!!! petonets
ResponEliminaCon piña seguro que está bienísimo. Nunca lo he hecho así. Me lo anoto ya. Un beso.
ResponEliminaUn púding amb una aparença sensacional.
ResponEliminaDel gust no puc opinar, però n'estic segur que era encara millor.
Una abraçada
M'encanta la presentació en motlles individuals de souflé, queda molt vistosa!
ResponEliminaQuan comences amb els púdings no pares, je je je... :)
és que els púdings són deliciosos!! I aquest té una bona pinta!!
ResponEliminaPetonets
Sandra
un muy buena presentacion y un rico.rico puding
ResponEliminaQue bo que ha de ser!
ResponEliminaQUe boo!! no l'havia vist mai aquest encara....amb pinya m'encanta!! m'apunto la recpeta! petons Per cert, estigues atenta al meu blog, un sorteig està a punt de començar....;)
ResponEliminaAquesta foto és una joia!, t'ha quedat un postre de 10. Ha de ser molt fi i deu entrar com si res, m'equivoco?. Una abraçada!
ResponEliminaJo, des que vaig fer el primer puding, que tampoc he pogut parar de fer-ne, jaja.
ResponEliminaAquest queda apuntat a pendents.
Petonets.
Segur que ha d'estar deliciós i la presentació espectacular, amb roseta groga al fons i tot!
ResponEliminaPetonets!
Anna
Totalment deliciós, aquest l'heu de fer, petonets
ResponElimina