dimecres, 16 de novembre del 2011

Ja ha arribat el meu AIG!!!



Ja el tenim aquí!! Portava dies una mica angoixada i un pèl desesperada pel meu regal de l'amic invisible gastronòmic, però quan la meva mare em va trucar ahir i em va dir que m'havia arribat un paquet ja em va picar la curiositat, i encara més quan em va dir que venia de Càdiz! que serà serà.....

El meu AIG2011 ha sigut la Mari Carmen del blog  LAS COSAS DE LA MAMMA, que us convido que visiteu, ja que hi trobareu receptes de tot tipus i molt ben explicades! Jo ja m'hi estic passejant des de fa estona....

Un cop l'he tingut a les meves mans i el fet d'obrir els regals a casa els meus pares, semblava com si tornés a viure el tradicional matí de Reis. Com veieu la caixa és preciosa i el detall de la cinta m'encanta! jo que sóc de lligar-ho tot.... les penso fer servir a dojo.









































Entre tots els paquetets m'he trobat:
1. Un motlle rectangular que em va de perles, perquè no en tenia cap d'aquesta mida.
2. Un motlle en forma de donut mini preciós, i un altre amb forma del tradicional gingerbread que no trigaré gaire en utilitzar.
3. Uns adornos de Nadal perfectes per decorar l'escala de casa ;D, entre ells hi ha unes campanetes i un arbre maco maco.
4. Una espàtula de silicona que sempre va bé, ja que jo sóc de netejar la única que tinc cada dos per tres.
5. Una postal escrita per la Mari Carmen que em quedo per mi.
6. Una caixa de galetes que al obrir-la m'ha deixat ben sorpresa. Dins hi havien unes rosquilles fetes per ella amb una flaire boníssima!




































Des d'aquí donar-te les gràcies per tots els regals, i el gran detall d'enviar-me unes rosquilles fetes per tu. Ja les he pogut tastar i són delicioses!

Fins aviat! ;-)

10 comentaris:

  1. uhhhh rosquillas!!!! como me gustan! Precioso todo.

    Un besito

    ResponElimina
  2. M'encanten els teus regals, jo encara no l'he rebut, estic a l'espera!!

    ResponElimina
  3. Menudos regalos! son geniales!
    yo he recibido esta mañana los míos! ahora voy a preparar las fotos y la entrada al blog! Enhorabuena por esos regalazos! Besitos!

    ResponElimina
  4. Quelle chance. Bravo!!!
    A très bientôt

    ResponElimina
  5. Helena, me alegra que te gustaran los regalitos, es muy dificil a una persona que hace cocina saber que mandarle, porque a las cocineras nos suele gustar tener de todos los utiles, pero en fin estas cosas nunca estan de mas.
    Ya te tenia en favoritos desde que me dieron tus datos, pero no podia entrar a comentarte para no darte pistas jajaja, asi que ahora me hare seguidora tambien.
    En cuanto termine de comentarte, editare la receta de los rosquitos, por si los quieres hacer, estos son los que hago todos los años en Navidad, porque estan muy ricos y duran mucho sin endurecerse, (si duran) un abrazo y aqui me tienes para lo que gustes, Mamen

    ResponElimina
  6. Quins regals més xulus....jo estic pendent de l'arribada del meu...spero que no s'hagi extraviat!! petons

    ResponElimina
  7. quantes cosetes!! el motllo del ninot m'encanta!!! ara a gaudir-los. Petonets

    ResponElimina
  8. Qué ilusión hace cuando abres el paquete y te encuentras con la sorpresa. Que los disfrutes!!!. un beso.

    ResponElimina