Ingredients: (2 persones)
- 2 albergínies
- 1/4 de ceba
- 1 tomàquet madur
- 150 gr de carn picada de porc
- 50 gr de sobrassada
- 50 gr de formatge Emmental
- 1 culleradeta d'herbes provençals
- oli, sal i sucre
Primer netejem les albergínies i els treiem el peduncle. Les partim per la meitat i en fem uns talls en diagonal a l'interior. Les col·loquem dins una safata regades amb un raig d'oli i ho enfornem durant uns 30 min a 200º.
De mentres piquem la ceba i la sofregim. Pelem el tomàquet, el ratllem i l'afegim a la paella amb un xic de sal i de sucre. Al cap d'uns 5 minuts incorporem la carn picada i la sobrassada, i deixem que es vagi coent a foc mig.
Un cop tinguem les albergínies cuites al forn, les buidem. En piquem la carn i l'afegim a la paella amb la resta d'ingredients.
Omplim les 4 meitats d'albergínies amb el farcit i per acabar afegim una mica de formatge Emmental que haurem ratllat.
Les acabem d'enfornar uns 20 minuts a 200º o fins que s'hagin daurat una mica.
Bon profit!
Boníssim!
ResponEliminaBueno, las alcachofas aligerarán un poco la sobrasada... ;) pero da igual lo que engorde! qué cosa más rica...
ResponEliminaSempre les faig farcides de carn també pero m'ha encantat el toc que els hi has donat de sobrasada, quina delicia!!
ResponEliminaPetons
Una receta magnífica, sobre todo para los que nos encanta la sobrasada y el queso. Me quedo con la idea. Besicos
ResponEliminaHuau que alberginies mes bones.
ResponEliminaA la saca la recepta.
Besets
um, que ricas este toque de sobrasada me parece delicioso
ResponEliminauaooooooooo! amb sobrassada han d'estar boníssimes!! ara em menjaria un plat ben gran, jajajajajjaja. petonets
ResponEliminaDe sobrassada? Me les apunto, que m'encanta!!
ResponEliminaPetonets
Sandra
Uhmmm nunca las he probado con sobrasada
ResponEliminaBesos
L'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponEliminaQuina recepta tan original, no les havia viestes mai les albergínies així. Amb una sobrasada bona han d'estar increíbles! t'han quedat genial.
ResponEliminaPetons
Han de ser boníssimes, quina olor que han de fer!
ResponEliminaLa verdad es que las berenjenas no me gustan mucho, pero así preparadas se ven muy ricas.
ResponEliminaUn besín.
De sobrassada??? ummm han de ser boníssimes, mai ho hagués pensat farcir-les així, una passada!! Petonets
ResponEliminaque bones, amb sobrassada. Si soles ja són la meva temptació, imagina amb sobrassada.....nyam!! petonets
ResponEliminaM'encanten les albergínes farcides! No sóc gaire des sobrassada, però estic segura que li ha de donar un gust especial.
ResponEliminaLes albergínies farcides son molt bones, però amb sobrassada no les he menjat mai, les provaré
ResponEliminaPetons