dimarts, 6 de març de 2012

Albergínies farcides de sobrassada




















Ingredients: (2 persones)
- 2 albergínies
- 1/4 de ceba
- 1 tomàquet madur
- 150 gr de carn picada de porc
- 50 gr de sobrassada
- 50 gr de formatge Emmental
- 1 culleradeta d'herbes provençals
- oli, sal i sucre

Primer netejem les albergínies i els treiem el peduncle. Les partim per la meitat i en fem uns talls en diagonal a l'interior. Les col·loquem dins una safata regades amb un raig d'oli i ho enfornem durant uns 30 min a 200º.

De mentres piquem la ceba i la sofregim. Pelem el tomàquet, el ratllem i l'afegim a la paella amb un xic de sal i de sucre. Al cap d'uns 5 minuts incorporem la carn picada i la sobrassada, i deixem que es vagi coent a foc mig.

Un cop tinguem les albergínies cuites al forn, les buidem. En piquem la carn i l'afegim a la paella amb la resta d'ingredients.
Omplim les 4 meitats d'albergínies amb el farcit i per acabar afegim una mica de formatge Emmental que haurem ratllat.
Les acabem d'enfornar uns 20 minuts a 200º o fins que s'hagin daurat una mica.

Bon profit!

18 comentaris:

  1. Bueno, las alcachofas aligerarán un poco la sobrasada... ;) pero da igual lo que engorde! qué cosa más rica...

    ResponElimina
  2. Sempre les faig farcides de carn també pero m'ha encantat el toc que els hi has donat de sobrasada, quina delicia!!
    Petons

    ResponElimina
  3. Una receta magnífica, sobre todo para los que nos encanta la sobrasada y el queso. Me quedo con la idea. Besicos

    ResponElimina
  4. Huau que alberginies mes bones.
    A la saca la recepta.
    Besets

    ResponElimina
  5. um, que ricas este toque de sobrasada me parece delicioso

    ResponElimina
  6. uaooooooooo! amb sobrassada han d'estar boníssimes!! ara em menjaria un plat ben gran, jajajajajjaja. petonets

    ResponElimina
  7. De sobrassada? Me les apunto, que m'encanta!!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  8. Quiero entregarte un premio es el Indalo de Bronce, después tu se lo puedes entregar a quien tú quieras eso si que cumpla los requisitos. Aquí te dejo el enlace para que lo recojas.

    http://cocina-trini.blogspot.com/2010/11/premio_26.html

    ResponElimina
  9. Uhmmm nunca las he probado con sobrasada
    Besos

    ResponElimina
  10. Quina recepta tan original, no les havia viestes mai les albergínies així. Amb una sobrasada bona han d'estar increíbles! t'han quedat genial.
    Petons

    ResponElimina
  11. Han de ser boníssimes, quina olor que han de fer!

    ResponElimina
  12. La verdad es que las berenjenas no me gustan mucho, pero así preparadas se ven muy ricas.
    Un besín.

    ResponElimina
  13. De sobrassada??? ummm han de ser boníssimes, mai ho hagués pensat farcir-les així, una passada!! Petonets

    ResponElimina
  14. que bones, amb sobrassada. Si soles ja són la meva temptació, imagina amb sobrassada.....nyam!! petonets

    ResponElimina
  15. M'encanten les albergínes farcides! No sóc gaire des sobrassada, però estic segura que li ha de donar un gust especial.

    ResponElimina
  16. Les albergínies farcides son molt bones, però amb sobrassada no les he menjat mai, les provaré
    Petons

    ResponElimina