Avui no us proposaré una recepta dolça pel cap de setmana, sinó que es tracta d'un aperitiu diferent i sorprenent que pot agradar molt. Senzill de fer i amb uns ingredients que combinen a la perfecció.
Ingredients:
- 1 pastanaga
- 2 cullerades de farina
- 35 gr de mantega en pomada
- 50 gr de formatge de cabra
- 4 nous picades
- 1/2 culleradeta de llevadura
- sal
- pebre
- orenga
Primer pelem la pastanaga i la posem a coure en aigua bullent uns 15 minuts, fins que quedi cuita. L'escorrem, la triturem i reservem el puré.
En un bol batem la mantega en pomada amb l'ou, la sal i el pebre. Afegim el puré i el formatge de cabra i mesclem.
Incorporem les dues cullerades de farina amb la llevadura i barrejem fins que quedi ben integrat.
Acabem el brownie amb les nous ben picades i aboquem la massa dins un motlle quadrat o rectangular que haurem untat prèviament amb una mica de mantega.
Enfornem entre 15-20 min a 170º. Quan estigui cuit el deixem refredar.
Desenmotllem i servim en porcions amb un xic de formatge de cabra esmicolat pel damunt i un polsim d'orenga.
Bon profit!
Ara sí que m'has deixat ben parada. Aquest brownie ha de ser... boníssim!!! A més del color preciós que té. Petons i bon cap de setmana!
ResponEliminaQué color más bonito!! tiene que estar delicioso y con el queso un pecado. Feliz fin de semana, Clara.
ResponEliminaUn brownie completament sorprenent i ha de ser una delicia!! m'ho apuntoooo! petons
ResponEliminaQue rico, no??? y muy original!! Besitos
ResponEliminaHa de ser ben bo aquest aperitiu, ben sorprenent!!!
ResponEliminaFeliç cap de setmana!
UN brownie salsat??? Que original! El penso provar, va directe a la llista de pendents. Amb la pastanaga ha de quedar molt humit de dins, com a mi m'agrada ;)
ResponEliminaUauuu genial, quina recepta tan original!! :D Me la guardo, oi tant!! :D
ResponEliminaUn petoneeet!! :)
Oh, quina recepta més xula Helena! A mi el formatg de cabra no m'agrada, però si el canvio per un altre segur segur que m'encanta!
ResponEliminaPetonets
Sandra
Un brownie de pastanaga s'ha de tastar. És genial!
ResponEliminaNani
Apa que original.Un brownie salat!!!
ResponEliminaPetonets.
Quin coloret i quina combinació més atrevida!, si tú dius que està bo, jo m'ho apunto segur, però al meu bocí li treuré el formatge de cabra que a mi em costa una mica el seu sabor...Segur que no deixa indiferent aquesta recepta!!!
ResponEliminaSensacional! Qué cosa tan original, tiene que estar estupendo! Besos
ResponEliminaTan original como rico. Lo que daría yo por un trocito...
ResponEliminaBesos.
Fantàstic! trencant motlles...
ResponEliminaUn aperitiu? M'agrada!
ResponEliminaPetons.