divendres, 23 de març del 2012

Brownie de pastanaga i formatge de cabra

Avui no us proposaré una recepta dolça pel cap de setmana, sinó que es tracta d'un aperitiu diferent i sorprenent que pot agradar molt. Senzill de fer i amb uns ingredients que combinen a la perfecció.

Ingredients:
- 1 pastanaga
- 2 cullerades de farina
- 35 gr de mantega en pomada
- 50 gr de formatge de cabra
- 4 nous picades
- 1/2 culleradeta de llevadura
- sal
- pebre
- orenga

Primer pelem la pastanaga i la posem a coure en aigua bullent uns 15 minuts, fins que quedi cuita. L'escorrem, la triturem i reservem el puré.
En un bol batem la mantega en pomada amb l'ou, la sal i el pebre. Afegim el puré i el formatge de cabra i mesclem.

Incorporem les dues cullerades de farina amb la llevadura i barrejem fins que quedi ben integrat.
Acabem el brownie amb les nous ben picades i aboquem la massa dins un motlle quadrat o rectangular que haurem untat prèviament amb una mica de mantega.

Enfornem entre 15-20 min a 170º. Quan estigui cuit el deixem refredar.
Desenmotllem i servim en porcions amb un xic de formatge de cabra esmicolat pel damunt i un polsim d'orenga.

Bon profit!

15 comentaris:

  1. Ara sí que m'has deixat ben parada. Aquest brownie ha de ser... boníssim!!! A més del color preciós que té. Petons i bon cap de setmana!

    ResponElimina
  2. Qué color más bonito!! tiene que estar delicioso y con el queso un pecado. Feliz fin de semana, Clara.

    ResponElimina
  3. Un brownie completament sorprenent i ha de ser una delicia!! m'ho apuntoooo! petons

    ResponElimina
  4. Ha de ser ben bo aquest aperitiu, ben sorprenent!!!
    Feliç cap de setmana!

    ResponElimina
  5. UN brownie salsat??? Que original! El penso provar, va directe a la llista de pendents. Amb la pastanaga ha de quedar molt humit de dins, com a mi m'agrada ;)

    ResponElimina
  6. Uauuu genial, quina recepta tan original!! :D Me la guardo, oi tant!! :D

    Un petoneeet!! :)

    ResponElimina
  7. Oh, quina recepta més xula Helena! A mi el formatg de cabra no m'agrada, però si el canvio per un altre segur segur que m'encanta!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  8. Un brownie de pastanaga s'ha de tastar. És genial!
    Nani

    ResponElimina
  9. Apa que original.Un brownie salat!!!
    Petonets.

    ResponElimina
  10. Quin coloret i quina combinació més atrevida!, si tú dius que està bo, jo m'ho apunto segur, però al meu bocí li treuré el formatge de cabra que a mi em costa una mica el seu sabor...Segur que no deixa indiferent aquesta recepta!!!

    ResponElimina
  11. Sensacional! Qué cosa tan original, tiene que estar estupendo! Besos

    ResponElimina
  12. Tan original como rico. Lo que daría yo por un trocito...

    Besos.

    ResponElimina