Un postre senzill de preparar i sobretot una delicia extrema que ningú podrà rebutjar. El pastís fondant normalment es prepara amb la mateixa quantitat de sucre, mantega i xocolata, però ja hi sóc jo per portar la contrària, només he rebaixat la quantitat de mantega i sucre i queda igual de bo i potent.
Acompanyat de qualsevol gelat queda genial, però en aquest cas un d'avellana converteix aquest pastís en un postre suprem per un diumenge calorós i mandrós.
Ingredients pel pastís:
- 200 gr de xocolata negra del 70%, preferiblement Lindt
- 125 gr de mantega
- 150 gr de sucre
- 5 ous
- 25 gr de farina
- 100 gr de perles de toffee
En un cassó posem la xocolata i la mantega perquè es fonguin a foc baix. Un cop desfets ho reservem i deixem refredar.
Dins un bol batem els ous amb el sucre fins que quedin ben espumosos, seguidament afegim la xocolata i mesclem. Incorporem la farina i barrejem fins que quedi ben incorporada i sense deixar cap grumoll.
Per últim afegim les perles de toffe i aboquem la massa dins un motlle rectangular, preferiblement cobert de paper sulfuritzat o untat amb mantega.
Enfornem a 200º durant uns 35 minuts.
Ingredients pel gelat d'avellana:
- 2 cullerades soperes de praliné d'avellana
- 200 ml de nata líquida per muntar
- 40 gr de sucre
Muntem la nata juntament amb el sucre. Un cop la tinguem ben ferma afegim el praliné d'avellana i mesclem amb compte de que no baixi.
Aboquem dins un recipient i congelem. Hem de treure el gelat un parell de cops cada 2 hores aproximadament per remenar-lo i trencar els cristalls que s'hi poguin fer, d'aquesta forma ens quedarà més esponjós.
Bon profit!
Carai! Quina delícia per diumenge... ha de ser boníssim, aquest pastís! Acompanyat d'un bon cafè amb llet... i a fer el mandra! petons
ResponEliminaTiene que estar delicioso, que ganas de un poquito. un abrazoy feliz semana, clara.
ResponEliminaNo cal que ho juris que ningú el podrà rebutjar, fa molt bona pinta. Tot i així ens quedem amb els brownies de pastanaga i formatge de cabra que ens vam perdre. Ja saps que nosaltres som més de fruita i verdura.
ResponEliminaAvui al bloc d'Esfruita us portem una notícia que esperàvem amb candaletes per anunciar-vos. Isma Prados va entregar una cistella de Esfruita.com al guanyador del 4t Concurs de la Festa del Senglar de Sant Aniol de Finestres. Més informació a:
www.esfruita.com/assessorem/isma-prados-entrega-una-cistella-de-esfruita-al-guanyador-del-4t-concurs-de-la-festa-del-senglar-de-sant-aniol-de-finestres
Quina bona pinta!!!!! Un trosset per esmorzar, no aniria malament...jeje
ResponEliminaPetonets
Deliciós! Un postre realment irresistible, només de veure'l ja es nota que ha d'estar boníssim!!
ResponEliminaPetons
Que combinación tan explosiva de ricura. La mezcla del bizcocho con el helado... ainsssss tengo la boca hecha agua.
ResponEliminaBesos.
mmm que bó!
ResponEliminamare meva! aquest gelat és una bomba!!!! m'agrada moltíssim la textura que té. molts petonets
ResponEliminaM'encanten les coques tipus brownie... i aquesta, tan carregada de xocolata i amb el gekat a sobre, ha de ser boníssima!
ResponEliminaQuin pecat!!!!!!!!!!!!així no podrem començar l'operació bikini, je, je, je!!!!!encara que amb aquestes postres visca l'operació banyador!!!!!!!!pastís fondant???qué original, m'ha encantat, sempre fas un luxe de postres!!!!
ResponEliminaQue bo!El chocolate negro es mi preferido,si encima le añadimos el helado, ya ni te cuento....de rechupete.
ResponEliminaBesets.
Uuuaauuuuu quin pastis noia!!! de luxe ehh....el toffee li dóna el toc final!! petons
ResponEliminaHoy entro sin problemas!!!
ResponEliminaY ay, menos mal... ya le estoy dando al traductor para no dejarme ni una coma.
Éste es de los míos!!!
Aaaarf nena! M'has fet salivar just abans de l'hora de sopar, quina pinta!!!
ResponEliminaPetonets
Sandra
¡Uhmmm, quiero un poco! ¡Qué foto más tentadora! Besos.
ResponEliminaQuina bomba!, això té un aspecte espectacular!,tot m'agrada però fa dies que vull fer una mousse d'avellana i crec que el faré amb gelat, però volia preguntar-te on i com és aquest praliné d'avellana. On l'has trobat?. Un petonet!
ResponEliminaMercè el praliné d'avellana el compro a l'Ingrid, a la seva tenda online de http://shop.mylovelyfood.com
EliminaCrec que a la tenda de "gadgets de cuina" de bcn també n'hi ha, és de la casa Home chef.
;) qualsevol cosa aquí estem. Petons!
Mmmm..! mare meva que bó deu estar!!:)
ResponEliminaet segueixo i espero la teva visita!!!!
Hola! hemos creado esta página http://www.cazarecetas.com, donde puedes subir tus recetas, promocionar tu blog y ganar dinero con ellas, damos premios al acabar el mes y ahora hemos comenzado un concurso para Abril. Nos gustaría que participases. Te invitamos a que le eches un vistazo a ver si te interesa.
ResponEliminaUn saludo!
uiiiii!!!!aixó te que estar de mort!!!!=)
ResponEliminaLiteralment, la bava regalimant.... jaja quina pintorra nena!! :D Per un diumenge, i per un dimecres ehh!! jaja
ResponEliminaUn petó guapa!! :D
Que delicia, me estaba imaginando el rico sabor al mirar la foto, esta receta con tu permiso pasa a mis pendientes.
ResponEliminaBesos
No m'he atrevit mai a fer gelat, però potser ho provaré... A més, combinat amb aquest pastís fondant tan tremendo...! Petons
ResponEliminaNo, no, jo no el rebutjo!;)
ResponEliminaQuè tenen els diumenges que et ve la mandra? Sobretot a la tarda.
Petons.
que rico postre! me encanta lo fácil de hacer que es el helado de avellanas!
ResponEliminaLa pena es que esté en catalán el blog, porque tiene unas recetas y fotos impresionantes.
ResponElimina